Передплата 2024 ВЗ

Справжні романтики: п'ять знаків закохуються раз і на все життя

  • 18.04.2021, 20:15
  • 51K

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які цінують кохання понад усе

Про це пише Апостроф.

Овен

Овни кохатимуть по-справжньому лише одну людину, все інше — миттєві захоплення. Представники цього знака ретельно обирають партнера, але якщо оберуть — то раз і на все життя. Любов для цього знака Зодіаку понад усе, тому у стосунках він не здатний на підлість і зраду.

Козоріг

Для Козорогів важлива іскорка любові. Вони поважають партнера й іноді можуть нехтувати своїми бажаннями, щоб догодити. Козороги ніколи не починають конфлікт в сімейних справах. Вони здатні любити всією душею, але такого ж почуття вимагають від своєї другої половини.

Телець

Родинне життя Тельців — просто ідилія, якщо, звичайно, Телець закоханий. Партнер цього знака відчує себе особливим, адже Телець часто демонструє щирість почуттів. Він вміє бути лагідним і готовий йти на поступки навіть у принципових питаннях. Головне — не змушуйте його ревнувати, інакше чекайте проблем.

Терези

Терези дуже чутливі. Вони все беруть близько до серця, а тому страждають від своїх почуттів. Терези створені для любовних стосунків і завжди насолоджуються ними, але не пробачають зради і самі не зраджують. Окрім того, якщо цей знак укладає шлюб, то береже його, як зіницю ока.

Рак

Здебільшого Раки починають стосунки через жалість. Але якщо цей знак зустрів свою долю і створив родину, то кращого сім'янина, ніж він, просто не знайти. Рак вміє палко кохати та зробить усе, аби вберегти свого партнера від болю та негараздів.

Схожі новини