Передплата 2024 «Добрий господар»

Українських поліцейських і прикордонників розпочали щеплювати від коронавірусу

  • 17.04.2021, 18:15
  • 581

Із 17 квітня співробітників системи органів МВС вакцинують від COVID-19

Фото поліція Києва
Фото поліція Києва

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє сайт поліції Києва.

«Сьогодні ми розпочали вакцинацію співробітників системи органів МВС від COVID-19.

Першими вакцинуємо працівників, які найбільш контактують з населенням: гарнізони аеропортів Бориспіль та Жуляни, підрозділи НГУ у зоні ООС, працівники громадської безпеки, підрозділи патрульної поліції. Далі вакцинуємо усіх співробітників системи МВС: Нацполіцію, ДСНС, Нацгвардію, Прикордонну службу, Сервісні центри, вищі навчальні заклади, Експертну службу, співробітників МВС.

Наступним етапом медики МВС будуть вакцинувати також родини наших робітників. Загалом з родинами плануємо охопити близько 800 тисяч осіб", — розповів міністр.

Аваков повідомив, що вакцинація працівників системи МВС буде здійснюватися на добровільній основі препаратом CoronaVac, розробленою китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech, та Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech.

Сам міністр зазначив, що обов'язково зробить щеплення і закликав усіх співробітників системи МВС вакцинуватися від COVID-19, «тому що це єдиний шлях до подолання пандемії».

Разом з тим, поліція Києва повідомляє, що у суботу начальник київської поліції Андрій Крищенко разом із колегами зробили щеплення від коронавірусу препаратом «CoronaVac».

Вакцинування вже зробили 50 київських поліцейських, які несуть службу з охорони правопорядку в аеропорту «Жуляни» та на Центральному залізничному вокзалі.

Читайте також: Порошенко розповів, якою може бути модель виробництва вакцин в Україні

Схожі новини