Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Віщують зірки: гороскоп на тиждень

  • 19.04.2021, 13:00
  • 628

Гороскоп з 19 по 25 квітня

ОВЕН. Овнам рекомендується зайнятися домашніми справами, скерувати енергію на вирішення сімейних питань. Можна роз­почати ремонтні роботи або придбати корисні речі для дому. У любові або питаннях, що стосуються ді­тей, цього тижня можливі прикрощі. Намагайте­ся не робити занадто різких вчинків і не нав’язуйте свою думку коханій людині.

ТЕЛЕЦЬ. Тельцям цього тижня дове­деться здійснити ряд короткотерміно­вих поїздок. У цілому вони обіцяють бути вдалими. Тиждень сприятливий для інтелектуаль­ної активності, проходження курсів і навчання, пов’язаних і з роботою, і для власного задоволен­ня. Засвоїти новий матеріал буде значно прості­ше, ніж зазвичай.

БЛИЗНЮКИ. Близнюкам цього тижня ба­жано зосередити увагу на фінансових спра­вах. Тиждень сприятливий для купівлі і про­дажу нерухомості, придбання речей для дому та сім’ї. У взаємовідносинах з партнерами мо­жуть бути складнощі. Це стосується як ділових, так і особистих зв’язків. Ймовірні суперечки, в тому чис­лі з родичами і сусідами.

РАК. Раки зможуть заявити про себе, при­вернути увагу до своєї персони. У цей час будуть добре вдаватися організаційні спра­ви, більшість з яких вирішуватиметься завдяки кон­тактам і зв’язкам. У питаннях роботи і взаємодії з колегами можливі різкі, кардинальні зміни. Також великий ризик травм і перевтоми. Намагайтеся до­тримуватися помірності у фізичних навантаженнях.

ЛЕВ. З хвороб вам найбільше загрожують ті, що походять від алергії, тому краще бе­режіть дихальну систему, не забувайте про профілактику і загартування. Захворювання можуть бути пов’язані і з перенапруженням, перевтомою. Ці причини можуть призводити до травм і головно­го болю.

ДІВА. Більш пристойні доходи в основно­му будуть приходити до тих, хто проявляє творчість у своїй роботі, навіть якщо вона не пов’язана з мистецтвом. Успіхи можуть бути в рекламі, сфері розваг, педагогіці. Збільшується ймовірність отримання виграшів, призів, подарунків та набуття вигідних зв’язків. З речей краще купува­ти те, що робить ваше життя красивішим і світлішим: предмети мистецтва, освітлювальні прилади.

ТЕРЕЗИ. Хтось цього тижня відчує приплив сил і навіть їх надлишок, а у когось можлива млявість, загальмованість. Збільшений ри­зик зайвої ваги. Подбайте про відпочинок. На нього заслуговуєте. Навіть якщо не вдається відпочити на морському узбережжі у теплих країнах, організуйте собі поїздку на кілька днів у гори. Або хоча б у най­ближчий ліс.

СКОРПІОН. Не дуже сприятливий для вас тиждень. Приховані вразливості організму можуть проявитися знову. Безпричинна дра­тівливість або печаль, почуття самотності, поси­лення тяги до шкідливих звичок може свідчити не про якісь життєві проблеми, а саме про проблеми зі здоров’ям. Організм вичерпав ресурси і просить відпочинку. Знайдіть час і виберіться на природу — у гори або хоча б до парку.

СТРІЛЕЦЬ. Контрастний тиждень, можли­ві коливання енергетики. Може відкрити­ся доступ до внутрішніх резервів, відчуєте оновлення сил. Хоча в будь-якому випадку сили по­трібно витрачати економно. Значної шкоди цього тижня завдасть куріння. У вас сильніше може про­явитися схильність до надмірностей у харчуванні, любов до солодкого.

КОЗЕРІГ. У фінансових справах краще спо­діватися на себе. Чужі поради, що стосу­ються грошових і майнових питань, можуть виявитися марними або навіть шкідливими. Прак­тична допомога збоку малоймовірна, і, можливо, ваші партнери можуть стати вашими конкурентами.

ВОДОЛІЙ. Тиждень сприятливіший для до­ходів від роботи вдома, сімейного бізнесу, ніж від роботи за наймом. Є ймовірність кон­фліктів з товаришами по службі, начальством, не виключені вони і з підлеглими, найнятими праців­никами. Але якщо врегулювати конфлікти вчасно, справи підуть успішно. Найбільші фінансові труд­нощі можуть бути пов’язані із зайвою щедрістю або неуважністю.

РИБИ. Тиждень не буде сприятливим для важкої праці. Добре, якщо ваша робота схожа на розвагу. Чим більше радує, тим більше зможете заробити. Якщо маєте талант до мистецтва або рукоділля, ваше хобі теж може при­нести дохід. Перша половина тижня сприятлива для покупок, особливо одягу, освітлювальних при­ладів, дзеркал.

Схожі новини