Передплата 2024 «Добрий господар»

Закрили бари, що порушували карантин

Міська комісія з питань надзвичайних ситуацій закрила п’ять закладів у Львові, які, попри жорсткий локдаун, продовжували працювати

Серед злісних порушників два кальян-бари — на площі Петрушевича, 5 та на вул. Дорошенка, 7.

Також відвідувачів приймав паб на вул. Театральній, 23, ресторан у проїзді Кри­ва Липа, 6, кафе на пл. Григоренка, 1… Адміністрація «Ресторації Бачевських» обійшлася останнім «китайським» попе­редженням. Про це повідомив секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

У мерії планували трохи послабити карантин (відкрити початкову школу, літні майданчики кафе й непродоволь­чі ринки), проте захворюваність на ко­ронавірус не знижується. «Ковідні ліж­ка заповнені майже на 70%. Тому наразі послабити карантин немає змоги, — за­значив пан Маркіян. — Однак деякі під­приємці продовжують уперто ігнору­вати карантинні обмеження. До таких навідуються моніторингові групи й за­кривають заклади, виписують адмін-протоколи».

А тим часом…

Чиновники Львівської міської ради спільно з духовенством Льво­ва вирішать, як у місті будуть освя­чувати паски біля церков. Рішен­ня ухвалять до кінця цього тижня. Заступник міського голови Львова Андрій Москаленко повідомив, що масових святкових заходів у центрі міста не буде.

Схожі новини