Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Спортсмени можуть бути кращими політиками, ніж деякі юристи: невже Вірастюк "зазіхнув" на Зеленського

  • 13.04.2021, 15:15
  • 725

Кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №87 (Івано-Франківська область) від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк скептично висловився про юристів у політиці. Дехто побачив натяк на президента Зеленського

Свою позицію український стронгмен заявив в інтервʼю агентству «Українські новини», інформує «ДС».

«Якщо говорити саме про спортсменів, то можу сказати, що спортсмени — це люди, які звикли жити за чесними правилами. Тому подекуди зі спортсменів виходять політики набагато кращі, ніж з професійних юристів чи ще когось. Це абсолютно нормально, значить є такий запит», — сказав Вірастюк.

Примітно, що саме цю тезу (про те, що спортсмени можуть бути кращими політиками, ніж юристи) модератори офіційної сторінки партії «Слуга народу» у Facebook винесли для реклами великого інтервʼю Вірастюка.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Здавалося б нічого дивного, але це лише на перший погляд. Цілком можна припустити, що допис на партійній сторінці має певний прихований смисл, адже відомо, що за освітою президент Володимир Зеленський є саме юристом. За офіційною інформацією у 1995−2000 рр. він навчався у Київському національному економічному університеті за спеціальністю «Правознавство».

До речі, на такий цікавий збіг звернув увагу і народний депутат фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко:

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Слід також зазначити, що Вірастюк поки що не став політиком, принаймні офіційно, адже скандали навколо підрахунку голосів на окрузі № 87 все ще тривають. Зокрема, 12 квітня Івано-Франківський окружний адмінсуд визнав протиправним протокол окружної виборчої комісії про встановлення підсумків голосування. Крім того, ЦВК вимагає скласти новий протокол за підсумками виборів на окрузі.

Читайте також: Результати виборів на 87 окрузі ніхто не скасовував, — Слуга народу

Схожі новини