Передплата 2024 «Добрий господар»

Цього тижня у Раді відбудуться два позачергові засідання: відома причина

  • 12.04.2021, 13:15
  • 534

Верховна Рада цього тижня збереться на два позачергові засідання

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Про це сказав спікер Дмитро Разумков на погоджувальній раді в понеділок, 12 квітня.

«Цього тижня плануємо працювати у звичайному режимі. Звертаюся до всіх народних депутатів: будь ласка, використовуйте маски в стінах Верховної Ради. Тому що трохи дивний вигляд, коли ми впроваджуємо закони про відповідальність за недотримання маскового режиму, а в стінах парламенту демонструємо правовий нігілізм до елементарних норм збереження власного здоров'я і здоров'я оточення», — сказав спікер.

«Нам треба буде проводити кварцювання. Тому перерву з дванадцятої ми трохи збільшимо на годину. Якщо в нас будуть позачергові засіданя, ми також маємо після пленарного засідання робити перерву. Щодо позачергових засідань — є декілька звернень фракцій і груп. До апарату надійшли два примірники підписних листів. Можливо, навіть завтра відбудуться два позачергові засідання. Ініціатором була «За майбутнє» і «Слуга народу», — додав Разумков.

Поміж питань порядку денного — подальший розгляд законопроєкту про вдосконалення системи управління та дерегуляції в галузі земельних відносин.

«А позачергові засідання — найближчим часом з'являться відповідні розпорядження про їх скликання», — повідомив Разумков. У п'ятницю традиційно відбудеться година запитань до уряду.

«Я розумію, що радше за все ми весь цей період проведемо у форматі внесенні правлень у закони 2194, 2195», — сказав перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

Читайте також: Кабмін опублікував список кандидатів на карантинні виплати

Схожі новини