Від печії може врятувати смачний напій
- 11.04.2021, 20:35
- 27.3K
Всі ми любимо поласувати, але після чудового обіду, крім приємної ситості, можна дістати і печію
Причини переважно в харчуванні — найчастіше в неякісній, надто жирній або гострій їжі. Але незалежно від причини, відчуття печіння є наслідком надмірного виділення шлункового соку, який потрапляє в нижній відділ стравоходу і подразнює його слизову оболонку, повідомляє GreenPost.
Для того, аби швидко втишити печію у домашніх умовах, можна приготувати простий напій, який швидко підвищить рівень PH і позбавить вас від неприємних відчуттів.
Інгредієнти на 4 порції:
- 3−4 склянки холодної води;
- 1 склянка гарячої води;
- 2 столові ложки меду;
- цедра одного лимону або мандарину;
- кілька шматочків свіжого імбиру і куркуми.
Приготування:
- Відшкребіть цедру лимона і помістіть в пляшку ємністю 1 літр. Додайте імбир і куркуму.
- Налийте в чашку гарячу воду й додайте мед. Добре перемішайте і залийте цю воду в пляшку.
- Заповніть решту пляшки холодною водою.
- Поставте в холодильник на дві години, аби інгредієнти настоялися й пийте за 20 хвилин до кожного прийому їжі.
Смачного і будьте здорові!