Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Два знаки Зодіаку володіють магічним даром: можуть змінити хід історії

  • 10.04.2021, 20:15
  • 103.1K

Астрологи назвали два знаки, які мають особливі здібності. У них є природжений дар, який дозволяє їм робити те, що іншим представникам зодіакального кола не під силу

Про це пише «Експрес газета».

Овен

Ці люди від народження наділені неймовірним даром переконання. Вони здатні впливати на свідомість як окремої людини, так і мас. З них виходять прекрасні гіпнотизери, які можуть силою думки контролювати натовп. Овни маніпулюють людьми непомітно, і цьому нелегко опиратися.

Водночас Овнам ніколи не вистачає часу, щоб сповільнитися і прислухатися до себе. Саме тому вогненний характер цього знака часто перетворює його енергію з творчої в руйнівну. Щоб керувати своїми магічними здібностями, Овнам необхідно навчитися самоконтролю.

Скорпіон

Енергетика Скорпіонів змітає все на своєму шляху і буквально трансформує навколишній світ. Навіть не усвідомлюючи цього, вони перероблюють життя на свій лад і змінюють людей навколо, аби все було так, як їм хочеться. Представники цього знака бачать більше, ніж інші, і тому можуть стати екстрасенсами і ясновидицями.

Однак Скорпіонам, як і Овнам, не вистачає самоконтролю. В одну мить вони можуть зруйнувати все, що так довго будували. Астрологи радять Скорпіону усвідомити свій дар і сприймати його як небезпечну зброю, якою життєво важливо навчитися користуватися.

Схожі новини