Передплата 2024 «Добрий господар»

Зеленський та Ердоган обговорюють Донбас за зачиненими дверима

  • 10.04.2021, 18:35
  • 686

Переговори проходять у палаці Хубер у Стамбулі та тривають вже більше години. Зустріч проходить у закритому режимі без преси

Про це повідомляє Офіс президента.

Після прильоту до Стамбула президент України разом із першою леді Оленою Зеленською прибули до турецької резиденції Ердогана. За словами голови Офісу президента Андрія Єрмака, сторони обговорять загострення на Донбасі, участь Туреччини в саміті Кримської платформи 23 серпня 2021 року і співробітництво двох країн.

«У ці хвилини проходить зустріч тет-а-тет президента України Володимира Зеленського і президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Вони розглядають дуже широкий спектр питань. Безумовно, будуть говорити і про ситуацію на Донбасі, і про Кримську платформу, і про двосторонню співпрацю», — заявив він в ефірі телеканалу Україна 24.

Читайте також: Україна та Туреччина планують розширити військову співпрацю

Єрмак додав, що після закінчення зустрічі почнеться засідання ради. За його словами, в українській делегації є люди, які представляють практично всі галузі: й економічні, і військові.

10 квітня Володимир Зеленський вирушив до Туреччини з робочим візитом. Під співголовуванням його та президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана відбудеться дев’яте засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною.

Схожі новини