Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донбасі російські окупанти вбили українського бійця

  • 09.04.2021, 08:15
  • 769

За минулу добу в зоні ООС зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації

11 разів бойовики стріляли по позиціях українських захисників та двічі обстріляли цивільну інфраструктуру.

Неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов’ї, ворог відкривав вогонь з артилерійських установок 122-го калібру, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Широкине ворог використовував великокаліберні кулемети, а біля селища Невельське — станкові протитанкові гранатомети.

Один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям.

Ц районі населеного пункту Водяне противник двічі здійснив артилерійський обстріл цивільної інфраструктури.

На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Також збройні формування Російської Федерації за допомогою сучасних засобів РЕБ уже не приховуючи продовжують перешкоджати роботі БПЛА Місії ОБСЄ як над тимчасово окупованою територією, так і над українською територією.

До того ж російсько-окупаційні війська продовжують військові навчання на полігонах та вишкіл найманців, готуючись до збройних провокацій та ймовірної ескалації конфлікту.

В районі операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Зокрема, сапери ДСНС України розмінували майже 1,5 гектари території та передали на знищення 37 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Меркель закликала Путіна припинити ескалацію конфлікту на Донбасі

Схожі новини