Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Україна отримає партію китайської вакцини Sinovac

  • 08.04.2021, 09:20
  • 616

Державне підприємство "Медичні закупівлі України" отримало від групи компаній "Лекхім" всі документи на вакцину виробництва компанії Sinovac Biotech й підтвердило готовність прийняти препарат

Про це держпідприємство повідомило у Facebook.

«Сьогодні Д П „Медзакупівлі України“ підтвердило готовність прийняти поставку вакцини проти COVID-19 виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd. постачальнику за укладеним договором про закупівлю, компанії „Лекхім“. Контрагент надав необхідні документи, що вимагаються при інформуванні про відправку продукції, врегульовані пунктом 5.1 Договору про закупівлю, що знаходиться у публічному доступі в електронній системі Prozorro», — йдеться у повідомленні.

Реалізація цієї поставки не звільняє постачальника від обов’язку сплати пені та штрафу.

«Ми очікуємо на повідомлення конкретної дати поставки продукції на склад компанії, яка надає ДП комплекс логістичних послуг», — йдеться у повідомленні.

Під час доставки разом з продукцією постачальник має надати пакет документів відповідно до пункту 6.6 Договору, зокрема сертифікат якості, результати лабораторного контролю, видані уповноваженою лабораторією, документи, що підтверджують відповідність умов виробництва продукції вимогам Державної служби України з лікарських засобів тощо.

Читайте також: На COVID-вакцини не вистачає понад шість мільярдів гривень, — Степанов

Схожі новини