Передплата 2024 ВЗ

Пройшлася голяка: дружина посадовця зірвала парламентське засідання у ПАР

  • 07.04.2021, 17:35
  • 1 072

Жінка подумала, що засідання вже закінчилося, чим і підставила свого чоловіка

Робота у віддаленому режимі стала звичайним явищем під час пандемії, однак нерідко для тих, хто працює з дому, онлайн-наради, збори і засідання часто обертаються неприємностями через проблеми з підключенням або ж через своїх співмешканців. Про один із таких випадків повідомляє видання Times Live.

Курйозний інцидент стався під час віртуальних парламентських зборів у Східній Капській провінції ПАР.

Поки член Національної палати традиційних лідерів Інкозі Ксоліле Ндеву розповідав про ситуацію з медициною в країні та смертність населення, а також про роботу лікарів, за його спиною раптово з'явилася дружина, причому була вона голяка.

Побачивши оголену жінку, голова комітету Фейт Мутамбі швидко відреагувала, сказавши Інкосу, що позаду нього людина, яка «не одягнена належним чином».

«Ми все бачимо. Будь ласка, Інкос, скажіть їй, що ви на зустрічі. Те, що ми спостерігаємо, дуже турбує», — підкреслила вона. Зрештою засідання довелося закінчити передчасно.

Обережно: відео містить відверті кадри!

Потім Мутамбі повідомила, що подібний інцидент стався не вперше. Ндеву почав вибачатися, затуливши обличчя руками.

«Мені дуже шкода. Я сфокусувався на камері, а не на тому, що позаду мене. Мені так соромно», — сказав він, назвавши інцидент «прикрою невдачею».

За його словами, Zoom є для нього новою технологією, і користуватися цією платформою він ще не навчився. Чиновник додав, що його будинок не призначений для того, аби можна було спокійно працювати в окремій кімнаті й брати участь у подібних онлайн-зустрічах.

Читайте також: Прокурор з'явився на онлайн-суді у вигляді… кошенятка

Коментуючи інцидент журналістам, чоловік пояснив, що в той вечір зібрання розпочалося приблизно о 19:00 і повинно було закінчитися о 22:00. Він перебрався в свою спальню, щоб усамітнитися.

«Оскільки зустріч затягнулася, моя дружина зайшла у ванну і не знала, що я ще в ефірі», — зізнався він.

Зі свого боку, Мутамбі не особливо повірила в подібні виправдання:

«Перед кожною зустріччю я завжди попереджаю учасників забезпечити нормальний зв'язок та обстановку. Не можна звинувачувати парламентський персонал або мене в тому, що трапилося».

Подібний випадок — не перший в країні. У червні 2020 року офіційний представник громадських робіт та інфраструктури Крістофер Мулаудзі перепросив за те, що під час онлайн-зустрічі з'явився топлес. Мулаудзі був присутній на засіданні віртуального комітету, лежачи в ліжку. Ці кадри незабаром були опубліковані в соціальних мережах.

Схожі новини