Передплата 2024 «Добрий господар»

Що чекає цього тижня: віщують зірки

  • 12.04.2021, 12:00
  • 589

Гороскоп з 12 по 18 квітня

ОВЕН. Проявляйте самостійність і не­залежність. У середині тижня відмов­теся від великих покупок. У п’ятницю можливе романтичне знайомство. Неділю присвятіть домашнім справам, прибиранню. А вечір проведіть у родинному колі. Спри­ятливі дні: 17, 18 квітня. Несприятливі дні: 16 квітня.

ТЕЛЕЦЬ. Відчуватимете невпевне­ність у собі на початку тижня — не тур­буйтеся, зараз бажано усамітнитися. Незабаром до вас повернуться сили і бажан­ня звернути гори. У неділю обов’язково зу­стріньтеся з родичами. Сприятливі дні: 13, 14 квітня. Несприятливі дні: 18 квітня.

БЛИЗНЮКИ. Тиждень почнеться з сюрпризів, будьте готові до змін. Зі середи будьте обережні і мудрі, осо­бливо з’ясовуючи стосунки в родині. Вихідні — чудовий час для спілкування і поїз­док. У неділю займіться покупками для влас­ної оселі. Сприятливі дні: 12, 13 квітня. Не­сприятливі дні: 14 квітня.

РАК. Не зупиняйтеся на досягнутому — намагайтеся постійно йти вперед. На вас чекають великі зміни у житті. У середині тижня вам повернуть забутий борг. У п’ятницю довіртеся інтуїції у вирішенні сі­мейних проблем. У неділю займіться оформ­ленням власного житла. Сприятливі дні: 12, 15 квітня. Несприятливі дні: 13 квітня.

ЛЕВ. Приступайте до реаліза­ції найзухваліших планів. Проя­віть рішучість, бо не встигнете здійснити того, що задумали. Водночас не­обхідно чуйно реагувати на настрій ото­чення. У неділю бажано не виходити на люди. Краще побудьте вдома і розберіть­ся зі своїми бажаннями. Сприятливі дні: 13, 17 квітня. Несприятливі дні: 18 квітня.

ДІВА. Намагайтеся реально оціню­вати свої можливості, чітко розстав­те пріоритети. Основний час дове­деться присвятити роботі, але вільні вечори намагайтеся проводити зі сім’єю. А ось в неділю запросіть у гості друзів. Спри­ятливі дні: 13, 15 квітня. Несприятливі дні: 17 квітня.

ТЕРЕЗИ. Прислухайтеся до порад рід­них, вони допоможуть уникнути сварок з чоловіком. Зараз чудовий час для за­нять спортом, сісти на дієту. У п’ятницю при­готуйтеся до додаткових витрат. У неділю більше довіряйте інтуїції. Сприятливі дні: 15, 17 квітня. Несприятливі дні: 14 квітня.

СКОРПІОН. Щоб домогтися свого, до­ведеться старанно працювати. Будь­те активнішими, і удача не змусить на себе чекати. Чим більше сил витратите за­раз, тим відчутнішою буде віддача. Наприкін­ці тижня, щоб уникнути конфліктів у сім’ї, осо­бливо стежте за своїми словами. Сприятливі дні: 13, 17 квітня. Несприятливі дні: 12 квіт­ня.

СТРІЛЕЦЬ. Вами заволодіє любов. Але незабаром почуття зроблять вас залежними від предмета пристрасті. Постарайтеся не піддаватися цьому. У середині тижня навалиться багато роботи. Але сил буде достатньо, щоб усе зробити з легкістю і у потрібний термін. Сприятливі дні: 12, 16 квітня. Несприятливі дні: 18 квітня.

КОЗЕРІГ. Робота зажадає великих душевних витрат. Не забувайте про себе — у середині тижня порадуйте себе приємними покупками. А у вихідні до­ведеться впритул зайнятися сімейними пи­таннями — більше спілкуйтеся з дітьми, відві­дайте батьків. Сприятливі дні: 17, 18 квітня. Несприятливі дні: 16 квітня.

ВОДОЛІЙ. Сміливо реалізуйте на ро­боті свій творчий потенціал — вас не­одмінно оцінять. Під час фінансових труднощів шукайте підтримки у бать­ків, навіть якщо раніше на неї не розраховува­ли. Наприкінці тижня прекрасний час для ро­мантичного знайомства. Сприятливі дні: 13, 16 квітня. Несприятливі дні: 14 квітня.

РИБИ. Вірте у себе! Будьте активні і завзяті. Робіть усе обґрунтовано і об­мірковано, не намагайтеся отрима­ти все зараз і відразу. Рідні допоможуть відно­вити душевний спокій. У поїздки без великої потреби не вирушайте, а у вихідні краще по­будьте вдома. Сприятливі дні: 14, 18 квітня. Несприятливі дні: 17 квітня.

Схожі новини