Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шість знаків зірвуть куш у квітні: фінансовий гороскоп

  • 06.04.2021, 20:35
  • 61.5K

Всі хочуть стати багатшими, але у зірок і планет свої плани. Це буде продуктивний місяць, але для кожного знака по-різному. Астрологи розповіли, кому нічні світила допоможуть стати багатшими в квітні 2021 року

Про це пише dailyhoro. Головний фінансовий покровитель всіх людей — Меркурій — буде напрочуд сильним майже весь квітень, що сприятливо позначиться на заробітках деяких знаків.

Овен

Овнів чекає яскравий місяць: вони зможуть здобути масу нового досвіду, який допоможе їм заробити. Потрібно прислухатися до того, що говорять інші. Також корисно переглядати навчальні матеріали в інтернеті, записуватися на курси підвищення майстерності.

Близнюки

Меркурій — один із головних покровителів Близнюків. Перша половина місяця для цих людей стане найбільш приємною. До 18 квітня планета перебуватиме в Овні, що допоможе Близнюкам сфокусуватися на роботі і справах. Позитивний настрій планети добре вплине на їхню інтуїцію. Представникам цього знака потрібно частіше звертатися по допомогу до внутрішнього голосу. Він їх не підведе.

Діва

У Дів в квітні буде величезна кількість нових можливостей. Можна міняти роботу, займатися пошуками хобі і відкривати новий бізнес. Зірки і планети подарують їм впевненість в собі і силу волі. У цьому місяці можна обмінювати валюту, займатися шопінгом та відпочивати. Меркурій допоможе Дівам знайти втрачені раніше речі. Це можуть бути ключі від машини, гроші, банківські картки та інше.

Терези

Терезам варто відправитися у відрядження. Фінансовий успіх чекає на тих, хто працює за кермом. Це можуть бути далекобійники, таксисти, водії швидкої допомоги. Астрологи наполегливо радять цьому знаку економити час, а не гроші. Саме час стане найголовнішим ресурсом квітня. Гроші можна витрачати на розваги, подарунки близьким людям, відпочинок.

Водолій

У Водоліїв починається час, коли можна сміливо братися за нові справи і проєкти. Великий успіх їх може очікувати в нових починаннях. Водночас це не означає, що потрібно забувати про старі обов'язки. Якщо виконати всі справи вчасно, то можна заробити бонус до зарплати, отримати підвищення. Всім, хто працює сам на себе, бажано менше лінуватися. Меркурій допоможе збільшити доходи, але вони будуть пропорційні докладеним зусиллям.

Риби

До 18 квітня включно вони будуть сповнені сил і енергії, які варто використати з користю, тобто на роботу та розв`язання проблем. З 19 квітня Меркурій у Тельці допоможе Рибам досягти успіху в просуванні нових ідей і в їхніх проєктах, реалізація яких принесе грошову винагороду. Головне — не боятися нових відкриттів.

Схожі новини