Передплата 2024 «Добрий господар»

На фронті загинули ще двоє воїнів ЗСУ

  • 06.04.2021, 16:53
  • 863

У зоні бойових дій на Сході України 6 квітня знову загинули двоє українських воїнів

Про це повідомила пресслужба оперативно-тактичного угруповання «Схід» у Facebook. Відомо, що перший захисник помер від смертельного поранення, яке він отримав в результаті обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації поблизу Невельського.

«Унаслідок ворожого мінометного вогню один український захисник отримав поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та, на жаль, під час евакуації він помер», — йдеться у зведенні.

Другий Герой загинув біля населеного пункту Степне внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої. Військовий також отримав поранення, несумісні з життям.

«Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих захисників. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються», — наголосили в ОТУ «Схід».

Нагадаємо, 5 квітня на Донбасі також загинуло двоє захисників. Це Владислав Мороз із села Халаїдове Черкаської області та Віктор Гелебрант, який служив в 92 окремій механізованій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка.

Перший Герой отримав смертельне снайперське поранення поблизу Спартака, Ясинуватського району, Донецької області. У нього залишилися батьки та сестра.

Другий воїн був убитий пострілом у голову біля Золотого-4 на Луганщині. У 49-річного чоловіка залишилися дружина та син. Він був родом із західної України, але з родиною проживав на Харківщині.

Схожі новини