Передплата 2024 «Добра кухня»

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях, – Шевченко

  • 05.04.2021, 08:30
  • 611

Окружний адміністративний суд Івано-Франківська визнав рішення ОВК №87 про перерахунок голосів на двох дільницях незаконним

Фото умовне
Фото умовне

Про це повідомив кандидат на проміжних виборах до ВР за округом № 87 Олександр Шевченко у Facebook, передає Суспільне. Карпати

«Суд визнав рішення про перерахунок бюлетенів ДВК 260 028 (с. Монастирчани) Незаконним! Окружна виборча комісія не мала права брати на перерахунок цю дільницю без відповідних на це підстав!», — йдеться у повідомленні.

Шевченко зазначив, що це перше позитивне рішення на його користь.

Пізніше кандидат повідомив, що суд ухвалив рішення щодо незаконності перерахунку голосів на ще одній дільниці — № 260 012 (с. Горохолин Ліс).

«Окружна виборча комісія не мала права відправляти на перерахунок цю дільницю тільки через відсутність на пакеті із виборчою документацією назви виду виборів», — зазначив він.

Разом з тим, як повідомило Суспільне. Карпати, до полудня 4 квітня суди розглянули вісім справ за позовами Шевченка щодо скасування рішення про повторний підрахунок голосів. У шести позовах суд йому відмовив, у двох кандидат сам відмовився від заявлених вимог.

На 5 квітня заплановані слухання ще 2 справ за позовом Шевченка.

Читайте також: Шевченко судитиметься через перерахунок голосів

Схожі новини