Передплата 2024 ВЗ

Дав «порулити» доньці – заплатив 3400 грн штрафу

Патрульні виявили за кермом 14-річну дівчинку

Поліціянти помітили на вулиці Кульпарківській автомобіль Honda CR-V, за кермом якого була… дитина. Патрульні зупинили автомобіль, аби перевірити це.

За інформацією патрульної поліції Львів­щини, з пасажирського місця вийшов чоловік і сказав, що він тато малолітньої водійки. З його слів, 14-річній доньці стало нецікаво їздити на майданчиках, і вони виїхали на справжні доро­ги.

Батько зробив необдуманий крок, наразивши власну дитину на небезпеку.
Батько зробив необдуманий крок, наразивши власну дитину на небезпеку.

На 42-річного львів’янина винесли поста­нову за ч. 2 ст. 126 (Передача керування тран­спортним засобом особі, яка не має права ке­рування таким транспортним засобом) КУпАП. Штраф — 3400 гривень (зріс з 17 березня 2021 року).

Дівчинка дуже розхвилювалася від ситуації, що склалася. Патрульні заспокоїли її, усе по­яснили, а також подарували брелок. Далі вона вже їхала пристебнута на задньому сидінні. Ін­формацію про цей випадок передали рапортом ювенальній превенції.

«Шановні батьки, виховання ваших дітей на­пряму залежить від вас, — йдеться у заяві па­трульних. — І яку модель поведінки ви закладете їм змалку — так вони потім і поводитимуться!».

Схожі новини