Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп на тиждень

  • 05.04.2021, 12:00
  • 652

Гороскоп з 5 по 11 квітня

ОВЕН. Будьте терпеливі до людей — ця порада стосується професійної сфери. У всіх, як кажуть, свої таргани, і ваші колеги не виняток. Любовна сфера переповнена романтикою. Купідон не відстає, а до вихідних особливо розійдеться — будете закохуватися, фліртувати, заводити романи.

ТЕЛЕЦЬ. Ваша амбітність цього тижня буде ці­нуватися. Втілюйте в життя свої наполеонівські плани і не забувайте дякувати тим, хто поруч. Поради оточення вам не потрібні, але іноді корисно при­слухатися до думки близьких приятелів. Ви готові працю­вати весь тиждень, і навіть про вихідні забудете. Але цьо­го робити не бажано — домочадці так скучили за вашим товариством. Цього тижня можливі сюрпризи на любов­ному фронті.

БЛИЗНЮКИ. Діяти напролом іноді навіть корис­но, але цього тижня бажано шукати обхідні шля­хи. Керівництво сподівається, що ви слухатимете­ся і будете прислухатися до думки колег. Вдома на вас чекає весела метушня. Неодруженим Близнюкам до­ведеться розчарувати коханих, які налаштувалися на два романтичні дні. Вам доведеться присвятити вихідні сім’ї.

РАК. Раки — відомі інтелектуали, але навіть зірки іноді відключають мозок, щоб він відпочив. Вчіть­ся відволікатися від турбот. Займайтеся справами і не дозволяйте колегам вилазити вам на голову. Ближче до вихідних займіться домашніми справами — квартира мріє про оновлення. У кого є дача, поїдьте туди і попра­цюйте на грядках. Відпочинуть голова і душа. А ще є мож­ливість побути з сім’єю на свіжому повітрі. У самотніх Ра­ків цього тижня романтичних зустрічей не передбачено.

ЛЕВ. Леви у ці сім днів можуть називати себе щасливчиками, або улюбленцями долі. На ро­боті ви — в центрі уваги, адже таких талановитих людей важко не помітити. Дратівливості бажано позбути­ся, і звертати увагу на розсіяних колег і нервового боса не варто. Любовний небосхил за­барвлений всіма кольорами веселки, але найбільше від­тінків червоного — пристрасних романів і яскравих зі­знань просто море. Закохуйтеся, але не забувайте, що поруч з Купідоном літають лелеки.

ДІВА. Цього тижня на вас чекає багато чудес, але до зустрічі з Фортуною треба підготуватися. Го­ловне, щоб бос не нервував — шеф також закоха­тися може, а в цьому випадку про справи забуде весь колектив. А проблеми вирішувати треба, адже кон­куренти поруч. Дотримуйтеся здорового способу життя — поїдьте на природу, походіть лісовими галявинами.

ТЕРЕЗИ. Цього тижня нікому не вдасться вивес­ти вас з рівноваги — навіть рутинна робота не змо­же зіпсувати настрою. У вас намічається службо­вий роман. Будьте акуратнішими, бережіть репутацію і пам’ятайте про всевидящі очі і всюдисущі вуха колег. Цього тижня отримаєте задоволення від громадської ді­яльності. Прагнення до досконалості — річ непогана, але в справах сімейних бажано зменшити оберти.

СКОРПІОН. Вашій мудрості заздрять і зірки, і астрологи, і всі відомі екстрасенси. Довіряйте під­казкам інтуїції, і нічого не бійтеся — цей тиждень сповнений приємних сюрпризів. Везіння у фінансовій сфері дозволить розібратися з боргами і запланува­ти кілька великих придбань. Справи сімейні складають­ся чудово.

СТРІЛЕЦЬ. Цього тижня зможете втілити в жит­тя будь-які ідеї, навіть найоригінальніші. Вас ці­нують і поважають, але зайвий раз не хваліться. Намагайтеся доводити справи до кінця і не відволікайте­ся на дурниці. Цього тижня ваша комунікабельність буде зашкалювати — ви здатні подружитися і з серйозними ді­ловими партнерами, і з недоброзичливими сусідами, і навіть з перехожими на вулиці.

КОЗЕРІГ. Якщо вам захочеться заручитися підтримкою Фортуни, потрібно лише повіри­ти у власні сили. Удача любить цілеспрямова­них людей і допоможе здійснити всі задуми. Не звертай­те уваги на знервовану обстановку в колективі — товариші по службі реагують на квітневе сонечко і мріють якомога швидше вирішити усі справи. Ви — відомі трудяги, і робо­та вам приносить задоволення. Але справи робіть, а про особисте життя іноді згадуйте.

ВОДОЛІЙ. Цього тижня вашим ідеям позаздрять всі генії світу. Не поспішайте ділитися планами, дійте обережно: шахраї — поруч. Рутинної робо­ти бажано уникати. Знайдіть час для спілкування з приятелями — друзі готові попросити вашого боса, аби він дозволив вам відпочити. Але справа зовсім не в ше­фові — ви й самі не хочете розслаблятися. Але навіть дуже здоровий організм потребує відпочинку.

РИБИ. Цього тижня у вас з’явиться море ро­боти. Всі заняття приноситимуть задоволення, тому можете збиратися з думками, скільки душа забажає, — шеф не квапить, колеги із захопленням спо­стерігають, як ви складаєте плани і креслите незрозумі­лі схеми. Не соромтеся вимагати підвищення зарплати. Сімейне життя буде радувати. Не забувайте про здоро­вий спосіб життя.

Схожі новини