Передплата 2024 «Добра кухня»

Віщують зірки: гороскоп на квітень

  • 01.04.2021, 09:00
  • 689

Гороскоп для всіх знаків зодіаку

ОВЕН. У другій поло­вині квітня ви будете схильні більше думати про гроші, тому краще у пер­шій половині місяця притягу­вати все потрібне, а в другій користуватися цим у продук­тивному руслі. Сприятливі дні: 3, 5, 10, 19, 29.

ТЕЛЕЦЬ. Перша по­ловина місяця мине в усамітненні. Робо­та наодинці даватиме більше результату. Згодом настане досить активний період, коли за допомогою свого красно­мовства і чарівності зможете доcягти будь-якої мети. Спри­ятливі дні: 2, 6, 13, 20, 25.

БЛИЗНЮКИ. Ви будете досить динамічними, енергію спрямуєте на досягнення своєї мети, ба­жань. У другій половині міся­ця — спокійніші і менш демон­стративні. Адаптуйтеся до цих двох дуже різних емоційних умов. Сприятливі дні: 3, 5, 14, 21, 23.

РАК. Доведеться при­ймати виклики долі зазвичай у сфері ро­боти. Очікуйте безліч друж­ніх контактів. Будьте більш терплячими у першій поло­вині місяця. Сприятливі дні: 2, 4, 11, 24, 29.

ЛЕВ. Таланти допо­можуть вирватися вперед і стати тим, ким ви мріяли. Ви будете активними і діяльними. За­няття спортом додадуть сил і енергії. Дехто змінить спе­ціальність. Але на душі все одно неспокійно. Уважно по­ставтеся до коханої людини. У стосунках суцільна плута­нина і конфлікти. Сприятливі дні: 1, 5, 10, 23, 30.

ДІВА. Планетарне скупчення у перших двох декадах змусить вас замислитися про світо­гляд загалом. І про ставлення до грошей зокрема. В кінці місяця ваша емоційна безтур­ботність, спокій повернуться до вас. Якщо хочете тривало­го роману, то після 20-го це більше відповідатиме вашій емоційній природі. Сприятли­ві дні: 4, 8, 15, 24, 29.

ТЕРЕЗИ. Три тижні квітня ви будете зосе­реджені на своїх парт­нерах, стосунки набудуть ве­ликого значення. Це можуть бути стосунки як ділового характеру, так і особистого. Є можливість зустріти ко­гось, хто відповідає вашим найсміливішим очікуванням, може бути кохання з першо­го погляду. Сприятливі дні: 2, 7, 12, 25, 28.

СКОРПІОН. Упро­довж місяця Всесвіт сприятиме вашому подружньому життю, ваше інтимне життя оживе. Ви з теплотою висловлювати­мете свою любов у повсяк­денному житті і на роботі. Сприятливі дні: 3, 6, 11, 23, 25.

СТРІЛЕЦЬ. У центрі уваги — ваше ко­хання і взаємини. Планети створюватимуть благотворні події, які стосу­ватимуться особистого жит­тя і творчості, а також дітей. Поспостерігайте за своїм спілкуванням з другою по­ловинкою, надайте їй сво­боду мислити. Сприятливі дні: 2, 7, 13, 21, 23.

КОЗЕРІГ. До 19 числа ймовірні неприєм­ні моменти в родині або у вашому домі. При­стосовуйтеся до обставин, навіть якщо вони не завжди відповідають тому, що вам хотілося б. З третьої дека­ди клімат різко зміниться, енергії тішитимуть ваше особисте життя, ваші сто­сунки з дітьми, піднімають ваш моральний дух. Спри­ятливі дні: 3, 8, 11, 20, 25.

ВОДОЛІЙ. Енергії планет сприяють всім вашим контактам, зу­стрічам, моральному духу. Кохання розкриє вам обі­йми. Та у третій декаді мі­сяця можливий розбрат у сімейному житті, тому збе­рігайте спокій, якщо сто­сунки загостряться. Спри­ятливі дні: 1, 7, 14, 18, 22.

РИБИ. Ви думатимете про гроші і способи, як їх заробити. Ціл­ком ймовірні приємні сюрп­ризи. Ви більше орієнтовані на спілкування. Цей місяць трохи струсоне вашу мирну натуру, але ви легко при­стосуєтеся. Сприятливі дні: 2, 5, 11, 17, 25.

Схожі новини