Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Києві жорстоко вбили ветерана АТО: що відомо про інцидент

  • 29.03.2021, 08:35
  • 1 106

У Києві 24 березня викрали та вбили чоловіка, його тіло виявили у закинутій канаві за містом. За даними ЗМІ, жертвою став громадський активіст та ветеран війни на Донбасі Олександр Мандич

Про це повідомили на сторінці прокуратури Києва.

Підозрюваних у скоєнні злочину затримали. І вони начебто вже зізналися у вбивстві.

Київська прокуратура без розголошення жодних персональних даних повідомила, що увечері 24 березня кілька зловмисників захопили 37-річного чоловіка у його квартирі на Печерську в Києві.

Приблизно годину його утримували проти волі та катували. А потім напівпритомного потерпілого силоміць посадили в автомобіль та вивезли у невідомому напрямку. Згодом виявилося, що викраденого вбили.

Його тіло знайшли у закинутій канаві на Київщині. У жертви — множинні травми та ножові поранення. Ймовірних викрадачів правоохоронці вже затримали. Запобіжний захід їм вимагатимуть безальтернативний — тримання під вартою.

Читайте також: Били на смерть: нардеп розповів, за що побили Балуха

Як повідомила «Українська правда», вбитий — громадський активіст Олександр Мандич, який також є ветераном війни на Донбасі з позивним «Ташкент».

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук у фейсбуці також заявив про це.

«Олександр був справжнім громадським активістом, пройшов барикади Майдану і війну на Сході, а згинув від ножа в спину від покидьків», — написав він.

Схожі новини