Передплата 2024 «Добра кухня»

Ще один курорт впускатиме вакцинованих туристів

  • 27.03.2021, 12:30
  • 672

Туристам, які вакцинувалися від коронавірусу, дозволять відвідувати курортний острів Пхукет на три місяці раніше, ніж інші території Таїланду

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Про це повідомляє видання Bloomberg.

Група під керівництвом прем’єр-міністра Прают Чан-Оча 26 березня схвалила пропозицію приватного сектора і бізнес-спілок Пхукета про вакцинацію не менш ніж 70% мешканців острова для підготовки до відкриття для щеплених туристів.

Крім того, уряд планує протестувати план відновлення роботи на Пхукеті, перш ніж він поширитися на інші ключові туристичні точки, зокрема, на острів Самуї, щоб допомогти перезавантажити туристичну галузь. Сфера туризму у Таїланді надзвичайно постраждала під час пандемії через відсутність іноземців, які раніше забезпечували 1/5 частину економіки країни.

У виданні додали, що таке рішення означає, що Пхукет відкриється на три місяці раніше, ніж решта країни, яка прийматиме щеплених відвідувачів лише у жовтні 2021 року. Мешканці Пхукета також матимуть пріоритетне місце у черзі на вакцинування. Урядовці очікують, що у третьому кварталі Пхукет відвідає не менше 100 тисяч осіб.

«Є люди, які повністю вакциновані і готові подорожувати. Але вони будуть обирати лише ті місця, мешканці яких теж вакциновані і не вимагають карантину», — підкреслив очільник Управління з туризму Таїланду Ютасак Супасорн.

Читайте також: Початок туристичного сезону: Болгарія анонсувала умови в’їзду відпочивальників

Схожі новини