Передплата 2024 «Добрий господар»

Зеленський із Вірастюком обговорили вакцинацію на Франківщині

  • 26.03.2021, 11:35
  • 593

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо перебігу вакцинації проти COVID-19 та готовності медичної системи на Івано-Франківщині, на яку запросив кандидата у парламент від "СН" Василя Вірастюка

Про це повідомляє Офіс президента.

Окрім кандидата у нардепи Вірастюка на зустрічі були присутні голова ОДА Андрій Бойчук та голова Надвірнянської об’єднаної територіальної громади Зіновій Андрійович.

Зеленський у них поцікавився ситуацією з вакцинацією в області, а також рівнем обізнаності місцевих мешканців щодо важливості щеплення.

Кандидат від «слуг» сказав президентові, що спалах заражень коронавірусом у регіоні спричинений «високою активністю місцевого населення на свята та значною кількістю туристів».

Також в ОПУ повідомили, що Вірастюк «порушив питання компенсації збитків малому та мікробізнесу» через карантин.

Читайте також: «Стронґмен» Вірастюк вирішив стати «слугою»

Водночас на такий неприхований піар «слуги» Вірастюка перед виборами звернув увагу політолог Віктор Таран.

«Іспанський сором Офісу Президента.

На фоні падіння рейтингів ЗЕкоманди Зеленський застосовує примітивний адмінресурс для підтримки свого кандидата на Франківщині. Недолугість стратегів Банкової вражає. Невже вони справді вважають, що після того, як вони своїми діями призвели до спалаху пандемії на Прикарпатті, люди за них проголосують?"

Нагадаємо, через декілька днів, 28 березня, відбудуться довибори у Раду.

Зокрема, в окрузі № 87 на Івано-Франківщині вибори відбудуться, оскільки колишній нардеп «Слуги народу» Зіновій Андрійович від цього округу став міським головою міста Надвірна в Івано-Франківській області.

Серед кандидатів — Вірастюк від президентської партії.

Схожі новини