Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нардеп пояснила, чому Україна стає непривабливою і навіть токсичною «провінцією», як при Януковичу

  • 24.03.2021, 19:07
  • 628

Зрив вакцинації – це провал влади, а не опозиції

Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

«Зеленій владі завжди і скрізь заважає один Порошенко. От без нього все було б ідеально — і вакцинація не гірше Ізраїля, і акцій би за Стерненка не було, і корупція подолана давно і економічний ріст і тд і тп… І країна, звісно, була б не поляризована, а вся така об’єднана.

«Якщо чесно, то це вже не смішно, колеги. Я розумію, що наближається два роки Зеленського у владі, а звітувати просто страшно. Країна в небачений кризі: спад економіки, пандемії без жодного просвітку, корупції на вищих щаблях, зруйнованої міжнародної підтримки, вагнергейту і тд», — перераховує депутатка.

«Україна стає непривабливою і навіть токсичною „провінцією“. Знову. Як при Януковичу. Своє неуцтво і неспроможність до державного управління два роки валили на „попєрєдніков“. Кілька днів тому Порошенко був „вандалом“, що розмалював Офіс Президента, сьогодні він зірвав вакцинацію», — іронізує Сюмар.

Депутатка зауважила: «Я не знаю жодної країни в світі, де вакцинацію зриває опозиція. Це або успіх, або невдача влади. У нас не невдача, а катастрофа. Де обіцяна в лютому китайська Coronavac? Де задекларований прем’єром Pfaizer? Де зрозумілі графіки і пункти вакцинації?! Де всі ці «чемпіони боротьби з коронавірусом?»

«Вакцини в світі не продають політикам чи бізнесменам. Її продають урядам держав. Якщо уряд неспроможний дістати вакцину — він має йти у відставку. Якщо за дипломатію відповідає президент, то час визнати, за два роки він завалив як вакцинну дипломатію, так і решту дипломатичної підтримки України. Україні потрібен уряд і дипломати, здатні відповідати на виклики. Бо моторошно за майбутнє», — резюмує Вікторія Сюмар.

Схожі новини