Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку

  • 29.03.2021, 10:00
  • 782

Гороскоп з 29 березня по 4 квітня

ОВЕН. Початок тижня виявиться складним. Че­рез погане самопочуття доведеться відкласти всі справи до кращих часів. На щастя, вони незаба­ром настануть: вже до четверга відчуєте приплив енер­гії і завдяки практичності зможете грамотно розподіляти свої сили і кошти. З 2 по 3 квітня не варто ризикувати з фінансовими операціями. До важливих справ краще при­ступати після 4 числа.

ТЕЛЕЦЬ. В останні дні березня невиконані зобов’язання з боку партнерів або керівництва здатні ускладнити ситуацію на роботі. Не рубай­те з плеча: необдумані вчинки не кращим чином позна­чаться на вашому благополуччі й авторитеті. Зате в пер­шій декаді квітня фортуна буде на вашому боці. У вашому оточенні можуть плести інтриги, але ніщо не завадить вам здійснити свої плани. Ймовірні випробування в осо­бистому житті.

БЛИЗНЮКИ. Останні березневі дні можуть при­звести до сварок і конфліктів. Початок квітня — не найкращий час для кар’єри і бізнесу. У вівторок і середу доведеться займатися юридичними про­блемами, пов’язаними з сім’єю, нерухомістю. Крім того, ймовірні складнощі на роботі. Після 4 числа стане легше: отримаєте доступ до важливої інформації, з’являться партнери, готові запросити вас у свої проєкти.

РАК. Перший тиждень квітня для більшості Ра­ків складеться не зовсім вдало: багато планів до­ведеться відкласти і більше займатися рутиною, ніж перспективними проєктами. Серйозніше ставтеся до своїх обов’язків, не бійтеся відповідальності — тоді змо­жете зміцнити відносини з колегами і діловими парт­нерами. Очікується явний дефіцит вільного часу, зате з’явиться шанс домогтися успіху в науці і освіті. Терпіння і цілеспрямованість неодмінно приведуть до успіху.

ЛЕВ. З перших днів місяця життя стане кращим. Буде простіше рухатися до мети, домагатися визнання й успіху. Більшість Левів активно вті­люватимуть у життя свої плани і зможуть добре заробля­ти. У п’ятницю і суботу успіх пов’язаний з великими труд­нощами, та й самі ви будете схильні до марнотратства. Стосунки з близькими стануть гармонійнішими.

ДІВА. Цього тижня буде складніше реалізовува­ти творчі ідеї, проявляти самостійність у роботі, що відіб’ється і на стосунках з близькими. Ймо­вірні сварки, взаємні образи, докори. Намагай­теся контролювати емоції, проявляйте дипломатичність і терпіння — тоді зможете уникнути маси непотрібних кон­фліктів.

ТЕРЕЗИ. У перші дні квітня зірки до вас прихиль­ні. У вас з’явиться шанс зміцнити життєві пози­ції, завоювати авторитет. Уже на початку місяця в кар’єрі намітяться позитивні зміни. Але будьте напого­тові: далеко не всім до душі ваша позиція. Є ймовірність помилок, юридичних проблем. Вільним Терезам з 2 по 4 число випаде можливість зустріти свою другу половинку.

СКОРПІОН. Скорпіони насолоджуються спілку­ванням, сімейною гармонією, незважаючи на те, що справи явно гальмують. Це не страшно. За­раз головне — спокій, відпочинок, турбота про власне здоров’я. Важливо підвищити життєвий тонус. У сфері фінансів намалюються вдалі перспективи: не пропустіть свого шансу. Кар’єра також піде вгору, а будь-яке спілку­вання з начальством і впливовими людьми допоможе під­нятися службовими сходами.

СТРІЛЕЦЬ. Стрільці в перші дні квітня почувати­муться впевнено. Є шанс зміцнити свої позиції на службі, досягти гармонії у стосунках. Квітень за­галом стане для вас цікавим і позитивним періодом, на­самперед це стосується розвитку любовних і зміцнення сімейних стосунків. Що ж стосується ділового партнер­ства, тут можливі й злети, і падіння. Багато в чому ситуа­ція залежитиме від вас.

КОЗЕРІГ. Перші дні тижня можуть стати часом особистісної трансформації, коли доведеть­ся багато чого переосмислити, зрозуміти. Біль­шість представників знака у ці дні вибере самотність або ж компанію найближчих людей. Можуть виникнути юри­дичні проблеми. Завдяки інтуїції зможете заздалегідь вловлювати, де вас підстерігають труднощі, і, проявляю­чи дипломатію і винахідливість, вчасно вирішувати їх, не доводячи справу до серйозного конфлікту.

ВОДОЛІЙ. Стежте за здоров’ям: сили вичерпу­ються, та й події, що відбуваються цього тижня, не кращим чином позначаться на вашому само­почутті і душевному стані. У квітні не виключені фінансові труднощі, тому доведеться більше працювати і ретельніше контролювати витрати. На початку тижня ба­гато договорів можуть опинитися під загрозою зриву. Не вплутуйтеся у складні проєкти.

РИБИ. Для Риб настає сприятливий період, коли зросте ваш енергетичний потенціал, підви­щиться творча активність, з’являться чудові ідеї, перспективні плани на майбутнє. Правда, є ймовірність зіткнутися з протистоянням партнерів, як у справах, так і в особистому житті. Для кар’єрного росту тиждень спри­ятливий.

Схожі новини