Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Собачка – за 100 тисяч гривень, сумка для неї – за 250 тисяч...

Такі забаганки у дружини першого заступника директора НАБУ

Є неписане правило: працівники правоохоронних, а тим більше — антикорупційних органів повинні жити так, щоб ні у кого не виникало найменших сумнівів у їхній добропорядності. Це правило поширюється і на членів їхніх родин. Та, видно, його проігнорувала Тамара Аваліані — дружина першого заступника директора НАБУ Гізо Углави.

Нещодавно пані Тамара купила цуценятко за 100 тисяч гривень — дві третини ставки чоловіка, яка ста­новить 139 тисяч 694 грн. А носить свою коштовну тваринку у сумочці, яка коштує у 2,5 раза дорожче — 250 тисяч гривень! Дружина високопо­садовця так була втішена своїми об­новками, що фото з ними поквапи­лася розмістити у соцмережах.

Та сама дорога собачка. І та сама коштовна сумочка.
Та сама дорога собачка. І та сама коштовна сумочка.

Журналісти скопіювали цю ін­формацію і відповідно прокоменту­вали. А читачі закономірно почали цікавитися: звідки такі грошенята?

Після розголосу, якого набула ця новина, у родині антикорупціонерів зрозуміли, що утнули дурницю. Дру­жина Углави видалила свій профіль у Facebook. А сам пан Гізо прихо­вав цю сторінку. Щоб не було зайвих розмов.

Але запитання залишаються…

А тим часом…

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов придбав собі пальто елітного італійського бренду Kiton за 621 тисячу 740 гривень. Про це повідомив позафракційний народний депутат Гео Лерос. Пар­ламентарій поцікавився у чиновника, чи тепло йому у такому одязі у розгул пандемії, яка забрала життя десятків тисяч людей. На це мі­ністр відповів, що запитання нардепа вважає хамством…

Схожі новини