Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Справа Шеремета: суд на два місяці продовжив арешт Антоненка

  • 24.03.2021, 08:30
  • 495

Згідно з рішенням Шевченківського районного суду Києва Андрій Антоненко залишиться під вартою до 21 травня

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Про це повідомляє «Прямий».

«Очікували, що нарешті сьогодні зміниться запобіжний захід для Андрія Антоненка і Юлії Кузьменко. Однак, на жаль, цього не відбулося. Андрія Антоненка залишили під вартою, Юлія Кузьменко залишається під домашнім арештом з носінням електронного браслета, попри те, що вона є кандидатом на довибори до Верховної Ради», — резюмувала кореспондентка «Прямого».

«Не дали їй можливість під особистим зобов’язанням з’являтися до суду і знаходитись під особистим зобов’язанням. А Яна Дугарь залишається під заставою», — розповіла вона.

«Подивимося, як будуть розвиватися події далі. Війна. Друзі, війна», — зазначив Андрій Антоненко.

Він зауважив, що у всіх обвинувачених однакові ризики, але він до всього є ветераном АТО.

«Таких ризиків не існує. Це заборонено в ЄСПЛ. Вплив на свідків? Який? Немає жодного доказу впливу на свідків… І що було третє? Правильно — воєнний. Тому що є доступ до зброї — АК-74 і пістолет ПМ. І це все? Подивіться, що „ризики“, крім того, що типу я воєнний, у всіх одні і ті ж самі. Але запобіжні заходи у всіх різні. От і все», — заявив Антоненко.

Нагадаємо, Шевченківський райсуд Києва продовжив до 2 квітня включно дію запобіжних заходів Андрію Антоненку і Юлії Кузьменко, а також терміндії обов’язків для третьої обвинуваченої Яни Дугарь.

Читайте також: Судова реформа чи Судний день для Зе!

Схожі новини