Передплата 2024 «Добрий господар»

За тисячу доларів обіцяв «порішати» питання

Затримали правоохоронця-хабарника

Працівники СБУ та прокуратури затримали у Львові поліцейського, який вимагав у жінки тисячу доларів. Правоохоронець обіцяв їй посприяти у тому, аби її чоловікові змінили запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на нічний домашній арешт. Горе-правоохоронця затримали «на гарячому».

Поліцейський обіцяв змінити підозрюваному цілодобовий домашній арешт на нічний.
Поліцейський обіцяв змінити підозрюваному цілодобовий домашній арешт на нічний.

За процесуального керівни­цтва Львівської обласної про­куратури затримано оперупов­новаженого одного з відділів поліції Львівського районного управління ГУ НП у Львівській області за зловживання впли­вом та отримання за це непра­вомірної вигоди (ч. 3 ст. 369−2 КК України). Санкція статті пе­редбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією май­на.

За результатами проведе­них обшуків за місцем робо­ти та проживання затриманого вилучено мобільні телефони, флеш-носії інформації та бан­ківські картки. Також вилучено автомобіль «Мерседес», яким користувався фігурант, та в якому знайшли тисячу доларів хабара.

Наразі тривають невід­кладні слідчі дії, після їх за­вершення буде вирішуватися питання щодо повідомлення правоохоронцю про підозру, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

Схожі новини