Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Будь у тренді: головні модні тенденції весни 2021-го

  • 18.03.2021, 20:35
  • 1 163

Хоч початок березня і не тішить теплом, ми точно знаємо, що сонячні весняні дні обов'язково прийдуть і до того ж досить раптово

Аби весна не заскочили вас зненацька, радимо підготуватися заздалегідь і взяти на озброєння кілька трендів весни 2021-го, пише ТСН.

Квітковий принт

Ми пережили сувору зиму, тому пропонуємо повністю зануритися у квітковий рай, і мова не лише про букети. Оточити себе розмаїттям фарб варто ще і в одязі: віддавайте перевагу квітковим візерункам на сукнях. Градус романтичності можна знизити за допомогою брутальної косухи в ретростилі і високих чобіт.

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Total white

У сезоні весна-літо 2021-го року особливу увагу варто зосередити на монохромні білі образи. Звичайно, все не настільки категорично — цей колір швидше є основою «луку». Наприклад, можна взяти картатий костюм, а на плечі накинути білий тренч.

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Трикотажні речі

Від спортивних костюмів до суконь і топів — трикотаж захопив серця дизайнерів, а заразом і наші. Ніжно-рожеве поло можна сміливо назвати універсальною річчю, яка чудово впишеться як в монохромний образ в пастельних відтінках, так і в щось контрастне.

Кроптоп і широкі штани

Кроптопи і бралети знову з'явилися в колекціях більшості брендів, але з чим їх краще носити? Дизайнери вважають, що цей одяг чудово поєднується із широкими штанями та довгими спідницями. А щоб не замерзнути, можна накинути зверху класичний піджак.

Бандана

Якщо раніше бандана асоціювалася з підлітками-скейтерами, то зараз подібний аксесуар вийшов за всі межі. Шовкова або трикотажна бандана, наприклад, стане оригінальним акцентом в образі з уже звичними нам «велосипедками», джинсовою сорочкою і крутими черевиками на шнурівці.

Схожі новини