Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп на тиждень

  • 22.03.2021, 10:00
  • 530

Гороскоп з 22 по 28 березня

ОВЕН. Цього тижня у вас з’явиться підробіток — не женіться за грошима, ретельно все обміркуйте. На любовно­му фронті все складатиметься чудово. Справи сімейні теж ідуть непогано, адже побутові про­блеми відійшли на задній план. Родичі стали добрими, лагідними і слухняними.

ТЕЛЕЦЬ. Не чекайте з моря погоди, а швидше втілюйте плани в життя. Діло­ві партнери в останній зимовий тиж­день налаштовані на спілкування. Керівник бо­їться, що втечете до конкурентів, і намагається вас задобрити. Випросіть у шефа зайвий ви­хідний — домочадці втішаться. Ваша половин­ка теж задоволена і щаслива — насолоджуйте­ся родинним затишком.

БЛИЗНЮКИ. У професійній сфері цьо­го тижня можливі зміни — начальник мріє про кадрові перестановки. Не бійтеся нічого: якщо вже й посунуть, то тільки на сходинку вище. На неодружених Близнюків чекають нові романтичні знайомства. Одруже­ні цього тижня переживатимуть серйозні кон­флікти вдома.

РАК. Цей тиждень подарує сюрпризи у фінансовій сфері — в олігархи наразі вам заскоро, але кілька серйозних по­купок зможете собі дозволити. На роботі на вас чекає премія або підвищення зарплати. У сфе­рі любовних стосунків прислухайтеся до своєї інтуїції.

ЛЕВ. Вміння знаходити компроміс цього тижня вам стане у пригоді. По­ступайтеся, але міру знайте — деякі ваші друзі роблять все для того, аби сісти вам на шию. Діліться планами, рекламуйте свої зді­бності. І вже цього тижня знайдете кілька ви­гідних контактів. Приділяйте більше уваги своїй половинці і домочадцям. З тими, що посвари­лися, треба помиритися.

ДІВА. У фінансовій сфері по-зимовому холодно і незатишно — ймовірні і аван­тюри, і ризиковані угоди. Але від витрат бажано утриматися. В особистих сто­сунках знадобляться дипломатичні здібнос­ті. Якщо зумієте на вихідні організувати виїзд у гори або до родичів за місто, скандалів уник­нете.

ТЕРЕЗИ. Фінансова сфера цього тиж­ня порадує приємними змінами — чекай­те вигідних підробітків. Але від сумнівних угод бажано утриматися, і частіше прислухати­ся до своєї інтуїції — внутрішній голос підкаже правильне рішення. Після вихідних вирушайте за покупками.

СКОРПІОН. Цього тижня на вас чекає багато цікавих угод — будьте напогото­ві, і прислухайтеся до розмов у колекти­ві, щоб не пропустити цінної інформації. Цього тижня не відмовляйтеся від відряджень — у по­їздках на вас чекає маса знайомств.

СТРІЛЕЦЬ. Цього тижня Стрільці ста­нуть улюбленцями Фортуни. Поділіть­ся секретами успіху з колегами, і за­спокойте свого боса — шеф боїться, що ви претендуєте на його місце. У прийнятті важ­ливих рішень не поспішайте. Любовна сфера сповнена сюрпризів. За насиченим особис­тим життям не пропустіть вихідних — друзі за­планували посиденьки за містом, тож не від­мовляйтеся.

КОЗЕРІГ. Ваші доходи можуть зрос­ти, але не розкидайтеся грошима направо і наліво, краще задумайте­ся про вигідні вкладення — в останній зимо­вий тиждень інтуїція вас не підведе. Справи на службі складатимуться непогано, а стосун­ки з колегами стануть майже ідеальними, але від фамільярного спілкування бажано утрима­тися. На любовному небосхилі сонячно.

ВОДОЛІЙ. Цей тиждень багатий на по­дорожі — працювати під час відряджень доведеться багато, але й винагорода буде непоганою. До того ж у поїздках зав’яжете корисні контакти. Теплі стосунки з ді­ловими партнерами теж не виключаються, але намагайтеся обмежитися дружбою. Вихідні ба­жано провести у колі родини, і сімейна атмос­фера поліпшиться.

РИБИ. Цього тижня на вас чекають приємні зміни у професійній сфері — вашими талантами захоплений навіть бос. Колективна праця під вашим керівництвом дасть непогані результати. У любовних справах на вас чекає шалений успіх, а одруженим Ри­бам вихідні бажано провести зі сім’єю.

Схожі новини