Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Футболка "Беркут" і "георгіївська стрічка": невідомий факт про нового радника Разумкова (фото)

  • 15.03.2021, 10:45
  • 733

Новопризначений радник голови ВР Сергій Чернов прийшов на сесію Харківської облради у футболці "Беркут" і з "георгіївською стрічкою

Про це розповіло Еспресо. TV, йдеться на Цензор.НЕТ.

Позаштатним радником глави В Р Дмитра Разумкова з питань місцевого самоврядування призначили ексглаву Харківської обласної ради (2008−2020 рр.) і колишнього «регіонала» Сергія Чернова.

30 січня 2014 року він, як і тогочасний голова Харківьскої ОДА Михайло Добкін та уся фракція ПР в облраді, прийшов на сесію в чорній футболці з написом «Беркут» та символікою цього розпущеного після перемоги Євромайдану міліцейського спецпідрозділу.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Того ж дня стало відомо, що фракція ПР у Харківській облраді зібрала 150 тис. грн для потреб бійців «Беркуту», який захищав Януковича у Києві.

1 лютого того ж 2014 року на «Всеукраїнському скликанні первинних організацій Партії регіонів» у Харкові заявили про створення «Всеукраїнського громадського союзу «Український фронт» — разом з власним воєнізованим формуванням. До президії цього численного зібрання сепаратистів та «регіоналів» входив і Сергій Чернов.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Читайте також: Рада визнала Майдан одним із ключових моментів становлення України

Схожі новини