Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Індії - добовий рекорд захворюваності коронавірусом

  • 14.03.2021, 13:35
  • 619

Служби охорони здоров'я Індії повідомили про найбільший за цей рік добовий показник захворюваності на COVID-19. Заразилися 25 320 осіб

Про це повідомляє Reuters.

Згідно з даними федеральних служб охорони здоров’я, це найбільший показник з 16 грудня. Індія посідає третє місце у світі за кількістю хворих. Там зареєстровано 11,36 мільйона випадків — після США та Бразилії.

Згідно з недільними даними, число смертей від COVID-19 в Індії зросло на 161 до 158 607 за останні 24 години — порівняно із середнім показником близько 100 з початку лютого.

У понеділок, 15 березня, в районі Нагпур в штаті Махараштра вперше з липня введуть локдаун. Штат повідомив про найбільшу кількість інфекцій — 2,3 мільйона випадків.

Столиця Нью-Делі також повідомила про неухильне зростання інфекцій за останні два тижні. Органи охорони здоров’я застерігають жителів від будь-якого послаблення гігієнічних заходів.

Читайте також: В Івано-Франківську фіксують найвищу смертність від початку пандемії

Кількість хворих в Індії почала знижуватися з моменту піку в кінці вересня, але збільшення кількості зустрічей і поїздок викликали спалах на початку лютого.

Федеральний уряд планує до серпня вакцинувати п’яту частину населення країни, що налічує 1,3 мільярда осіб.

Раніше повідомлялося, що у Польщі зареєстрували понад 21 045 нових випадків коронавірусу, що є найбільшим показником з листопада. Двом великим регіонам країни загрожує локдаун.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень