Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Розкол у партії: частина "слуг" повстала проти Дубінського

  • 14.03.2021, 13:15
  • 801

Президентська політична партія "Слуга народу" скликає на сьогодні, 14 березня 2021 року, конференцію Київської обласної організації партії, щоб розглянути кадрові питання, а також питання утворення нових керівних органів обласної організації

Розпорядження про скликання конференції видав голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко на вимогу членів київської обласної організації «слуг», розповідає Еспресо.TV.

Причина скликання такої зустрічі — продовження скандалу навколо Олександра Дубінського.

«Дізнавшись про формування нових керівних органів партії, яке було ухвалено на (учорашньому — ред.) позачерговому з’їзді, партійці заявили про неприпустимість входження до Національної ради громад теперішнього очільника обласної організації Дубінського. Також вони обурені тим, що позиція деяких членів організації щодо подальшого перебування його на посаді очільника („слуг народу“ в столичному регіоні — ред.) і тим паче автоматичне входження пана Дубінського до керівних органів партії, видається за позицію всієї організації», — йдеться у повідомленні на сайті «СН».

Читайте також: Нардеп Дубінський потрапив у ДТП на Львівщині

Саме тому партійці звернулися до вищих керівних органів партії з вимогою ініціювати скликання позачергової конференції обласної організації, щоб розглянути кадрові питання.

Корнієнко підтримав дану пропозицію.

За новою редакцією статуту партії «Слуга народу», подібні рішення підлягають погодженню головою політичної ради та головою Національної ради громад. Відповідно, Давид Арахамія і Олександр Завітневич погодили зазначене рішення голови партії.

Схожі новини