Передплата 2024 «Добра кухня»

Козицький закликав громадських діячів щепитися залишками вакцини Covishield

Львівської ОДА Максим Козицький закликав публічних і громадських діячів Львівщини щепитися залишками вакцини від коронавірусу. Адже з 1 березня Міністерство охорони здоров’я дозволило щепити залишками вакцин відомих персон – щоб не пропадали дози препарату Covishield (AstraZeneca)

«Допоможіть нам популя­ризувати вакцинацію! — напи­сав очільник Львівщини на сво­їй сторінці у ФБ. — Якщо маєте сумніви щодо приналежності до цієї категорії людей — теж маєте право реєструватися. Для нас важливо, щоб не пропала жодна доза вакцини!».

«Губернатор» пояснив, що особи, які хочуть вакцинуватися залишками доз вакцини, мають заповнити онлайн-анкету, поси­лання на яку розмістив на своїй сторінці.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, департамент охорони здоров’я ЛОДА також запропонував публічним і гро­мадським діячам заповнити онлайн-анкету і претендувати на щеплення залишками доз вак­цин від коронавірусу. Резервні списки охочих вакцинуватися на залишкові дози вакцини форму­ють у зв’язку з затвердженням наказу МОЗ «Про внесення змін до Дорожньої карти з впрова­дження вакцини від гострої рес­піраторної хвороби Covid-19». У запропонованій анкеті треба вказати свої дані і розповісти, в чому полягає діяльність цієї особи як публічного або гро­мадського діяча.

«Маємо максимально знизи­ти ризики невикористання доз вакцин, — розповів очільник де­партаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис. — Один флакон розрахований на кіль­ка доз. Для нас важливо, щоб не пропала жодна з них. Про­понуємо заповнювати анкети публічним особам, бо можуть допомогти популяризувати вак­цинацію серед населення. Якщо не вважаєте себе громадським лідером чи публічною людиною, все одно реєструйтеся і чекайте на запрошення на вакцинацію».

Схожі новини