Передплата 2024 ВЗ

Навчання у школах Львова триватиме й надалі

  • 11.03.2021, 18:35
  • 598

Міський штаб з протидії коронавірусу вирішив не призупиняти освітній процес

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Рішення ухвалили під час засідання міського штабу з протидії коронавірусу.

Відтак, школи Львова продовжують працювати у звичному режимі принаймні до вівторка, 16 березня. Управління освіти ЛМР щодня моніторить ситуацію із захворюваністю.

У понеділок, 15 березня, на наступному засіданні штабу, знову ухвалюватимуть відповідні рішення щодо шкіл міста.

«Ми щоденно робимо моніторинг ситуації щодо захворюваності на Covid-19 серед учнів та педагогічних працівників наших закладів освіти та щодо кількості учнів, які відвідуються школи. На сьогодні відсоток відвідуваності становить 80%. Наразі 144 педагогічних працівників та 127 школярів не відвідують школи через позитивний ПРЛ-тест на коронавірус. Можна сказати, що щоденно відбувається незначне зростання кількості захворілих — в межах 12−17 осіб.

Заклади дошкільної освіти також продовжують працювати у звичному режимі.

Щодо переходу на дистанційне навчання, то варто зазначити, що кожен керівник навчального закладу може ухвалювати таке рішення самостійно, зважаючи на ту ситуацію, яка складається безпосередньо у його школі. На сьогодні ми маємо три школи, які призупинили освітній процес до кінця цього тижня через грип чи ГРВІ, ще одна — до 19 березня.

Сьогоднішнє рішення міського штабу було таким: ми продовжуємо ретельний моніторинг ситуації і в понеділок на наступному засіданні штабу будемо ухвалювати наступні рішення", — розповіла Зоряна Довганик, керівниця управління освіти міста.

Читайте також: Епідемічна ситуація на Львівщині стає тривожною: школи планують закрити

Схожі новини