Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп на тиждень

  • 15.03.2021, 12:00
  • 842

Гороскоп з 15 по 21 березня

ОВЕН. Зірки не радять розпочи­нати нові справи і будувати дале­косяжні плани. Краще займіться вирішенням поточних питань. Радісним буде період з 18 по 20 березня. На вас че­кають приємні новини і зустрічі з людьми, яких ви давно не бачили.

ТЕЛЕЦЬ. Сприятливий тиждень для того, щоб почати отриму­вати знання. Курси підвищення кваліфікації або оволодіння новою про­фесією — це те, що вам зараз потрібно. З оточуючими намагайтеся не сперечати­ся. Стояти на своєму можна тільки тоді, коли будете точно впевнені у собі.

БЛИЗНЮКИ. Не беріть на себе забагато відповідальності цьо­го тижня. Це може погано для вас обернутися і закінчитися фінансо­вими проблемами. Зараз краще бути ви­конавцем, нехай інші керують. Будьте по­блажливішими до людей, що стоять на нижчому щаблі, ніж ви. Незабаром вони вам знадобляться!

РАК. Не турбуйтеся, якщо щось у найближчі два тижні буде йти не так. Зірки зараз не на вашому боці. Займіться повсякденними справа­ми, які не передбачають великої відпові­дальності. У вихідні вирушайте за місто, там і відпочинете. Або організуйте собі відпочинок вдома. А взагалі краще зараз піти у відпустку.

ЛЕВ. Справ у вас буде багато, але постарайтеся не розпорошувати­ся. Складіть список найважливі­ших питань. У стосунках з другою половин­кою можливий розлад. Тримайте нерви та емоції у кулаці. На вихідні виберіться у гори або поїдьте на присадибну ділянку. Ваш організм вимагає відпочинку.

ДІВА. Дратівливість, нервоз­ність, стрес переслідуватимуть вас цілий тиждень. Справа у про­блемах у сім’ї. Головне — не на­робіть біди в поганому настрої. Поста­райтеся частіше бувати на самоті, вам це необхідно.

ТЕРЕЗИ. Цього тижня відчувати­мете невелику слабкість. Виною тому втома від роботи і відсутність розваг. І якщо з першою пробле­мою ви наразі нічого не зможете вдія­ти, то з другою впораєтеся! Кличте в гості друзів, спілкуйтеся, більше гуляйте, і хан­дра відступить.

СКОРПІОН. Саме час заглянути в гаманець і подумати, як поліпши­ти власний добробут. Розберіть­ся з боржниками, а потім поду­майте, на чому ще можете заробити. Ідеї будуть! Бажано зараз не подорожувати — поїздка виявиться невдалою.

СТРІЛЕЦЬ. Час зайнятися влас­ним здоров’ям. Якщо не зроби­ти цього зараз, далі буде гірше. Будьте обережнішими з продуктами хар­чування. Налягайте на фрукти та овочі, а від жирної їжі відмовтеся. Більше пийте води! Сприятливий час для занять спор­том.

КОЗЕРІГ. Цього тижня мало не кожна знайома людина про­ситиме вас про допомогу. По­старайтеся задовольнити всі прохання — вам потім зарахується. Ті, хто сидить на дієті, нарешті відчують позитивні ре­зультати.

ВОДОЛІЙ. На роботі на вас чека­ють проблеми. Справжньою від­душиною буде рідний дім. До­мочадці порадують хорошим настроєм, діти — чемністю, половинка — романтичним побаченням. Ну, а якщо ви не одружені, вирушайте на пошуки коха­ної особи. Можна у гори чи на моря-океа­ни, а можна й до ресторану. Цей тиждень сприятливий для цього.

РИБИ. Будь-які експерименти зараз небажані. Зірки радять на­вести лад на роботі і вдома. Че­рез хаос ви не можете зосередитися і припускаєтеся багатьох помилок. Бажа­но знайти час на відпочинок. Ви вже його заслужили. Не зважайте на карантин — пакуйте валізку і мандруйте на море.

Схожі новини