Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чиновник РФ пригрозив Україні бомбардуванням за спроби повернути Донбас

  • 10.03.2021, 16:35
  • 669

Голова "Россотрудничества", онук колишнього премʼєр-міністра Росії Євген Примаков пригрозив Україні у випадку спроб повернути контроль над окупованою частиною Донбасу новими "котлами" на фронті, а також знищенням центру Києва, аеродромів, вокзалів, мостів та промислових підприємств у глибокому тилу

Про це російський посадовець написав у Телеграм.

«Вважаю, що якщо Київ справді готується до бліцкригу на Донбасі, вирішивши розплюватися з Мінськими угодами та іншими сантиментами, то, гадаю, Росія не зможе залишити росіян, російських громадян, на поживу карателям», — написав чиновник.

Посадовець наголосив, що Росія може знищити військову та командну інфраструктуру України, «зокрема і поза зоною бойових дій».

Росія формально використає проти Києва те, що «багато разів робили наші шановні партнери щодо багатьох інших урядів, звинувативши тих у злочинах проти цивільного населення».

Читайте також: Естонська розвідка попередила про наближення глобальної війни

«І якщо Києву не дуже шкода втратити своїх солдатів в нових „котлах“ (ймовірно, що Київ на це і розраховує, сподіваючись викликати реакцію Вашингтона), то втратити, ну, наприклад, Банкову, вузли звʼязку, аеродроми, електростанції, мости, залізничні розвʼязки, великі промислові підприємства, що виробляють військову продукцію, Київському режиму буде дуже боляче», — написав він.

Нагадаємо, саме такий підхід російські агресори застосували проти Грузії у серпні 2008 року — коли авіаудари наносилися не лише по грузинських військах у Південній Осетії, але також по усій території крани.

Схожі новини