Передплата 2024 «Добра кухня»

Притула покинув шоу "Нового каналу" через бенефіціарів із Росії

  • 09.03.2021, 19:55
  • 2 829

Телеведучий Сергій Притула відмовився вести програму “Де логіка?” на “Новому каналі” через бенефіціарів з паспортами РФ

Про це він написав на ФБ-сторінці у вівторок, 9 березня.

Він нагадав, що сьогодні в ефірі «Нового каналу» покажуть перший з 15-ти випусків програми «Де логіка?», яку телеканал знімав у листопаді минулого року.

«15 випусків — це перший сезон цього шоу на „Новому“. Перший і останній за моєї участі у ньому. Як і обіцяв, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату із російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї у цьому шоу більше не буде. Так от, не буде. Дякую за увагу», — написав Притула.

Додамо, що телешоу з такою самою назвою та схожим форматом із 2015 року показують на російському телеканалі «ТНТ». Однак на «Новому каналі» заперечують, що мають домовленості з росіянами.

Як анонсували на «Новому каналі», формат нового шоу передбачає змагання двох команд — чоловіків та жінок. Учасники сидять одні навпроти одних за столами. На них чекають чотири раунди та фінал із завданнями на логіку та спостережливість. За кожним столом є кнопка, на яку треба тиснути, коли відповідь готова, писало Громадське.

Читайте також: Притула пішов з керівництва партії «Голос»

Водночас уже впродовж понад 5-ти років на російському телеканалі існує шоу з таким самим форматом. Створенням проєкту «Де логіка?» для телеканалу «ТНТ» займається студія Comedy Club Production. Російське шоу схоже на українське як за назвою та форматом, так і за оформленням студії.

Водночас маркетинг-директорка «Нового каналу» Ольга Балабан наголосила, що у «Нового каналу» немає домовленостей із російським телеканалом:

«У нас немає ні юридичних, ні договірних відносин із телеканалом «ТНТ». Це шоу також триває в Росії, як і інші формати, які реалізовують на низці територій. І «Голос країни» там є, але по-іншому називається, і «Хто зверху?», яке є на «Новому каналі», транслюють на телеканалі «Пятница!», — зазначила Балабан.

На запитання, кому належать права на формат шоу «Де логіка?», Балабан відповісти не змогла.

Схожі новини