Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львів'янин чотири рази вистрілив у перехожого, а потім наклав на себе руки

  • 09.03.2021, 12:15
  • 789

У Львові місцевий житель чотири рази вистрілив у 34-річного чоловіка з Одеси, після цього вдома вчинив самогубство. Поліція встановлює мотиви, однак, за непідтвердженою інформацією, причиною інциденту стали ревнощі через жінку

«7 березня близько 21:40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій у Львові невідомий зловмисник кілька разів вистрелив у чоловіка, який саме вийшов з кафе, після чого втік з місця події. Правоохоронці встановили особу пораненого — 34-річного жителя міста Одеса. Медики виявили у нього чотири вогнепальних рани, зараз чоловік перебуває у реанімації», — повідомили у поліції Львівщини.

Згодом поліцейські встановили, що в одесита стріляв 53-річний львів’янин. Його тіло з вогнепальним пораненням в голову виявили вдома. Поліцейські вилучили на експертизу пістолет, з якого стріляв чоловік.

Читайте також: Через ревнощі спалила «Укрпошту»

Поліцейські не повідомляють, чи були знайомі між собою чоловіки та будь-які інші обставини інциденту.

З власних джерел ZAXID.NET стало відомо, що ймовірною причиною для з'ясування стосунків став любовний трикутник. Слідчі проводять розслідування за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ (замах на вбивство) та за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство) з приміткою «самогубство».

Схожі новини