Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бити з любов'ю: Усик розповів "паломниці" Марченко про божу підтримку в боксі

  • 06.03.2021, 16:35
  • 939

Український боксер Олександр Усик знявся у фільмі Оксани Марченко "Паломниця". Боксер з'явився в першій серії фільму, яка присвячена Києво-Печерській Лаврі

Багатосерійний фільм присвячений церкві Московського патріархату. Його виробництво благословив митрополит Онуфрій, повідомляє 24 канал.

Усик розповів Оксані Марченко про свій шлях до Бога, а також про божу підтримку в боксі. За словами Олександра, він б'є суперників у ринзі з любов'ю, а його рушійною силою є не гроші, а досягнення цілей.

«У мене немає агресії до жодного опонента. Я не хочу робити їм боляче, такого немає. Перед кожним поєдинком я молюся, щоб Всевишній допоміг вийти своїми ногами з рингу не лише мені, але і моєму опонентові. Всевишній дав створити цей вид спорту, але він не сказав: „Будь агресивним або бий сильно і ненавидь“. Ні. Можна ж з любов'ю бити», — зазначив спортсмен.

«Якось я не послухався духовного наставника. Намагався тримати пост і тренуватися при цьому. І через два тижні мене фізично вибило.

Я подзвонив наставнику, а він каже: в телефоні лазиш в пост? Відповідаю — так. Знову запитує: розмовляєш ввечері з компаніями? Розмовляю. Він мені каже — ти краще з'їж шматочок м'яса, але не розмовляй в натовпі. Краще почитай Священне писання", — розповів Усик.

Читайте також: Дружина Медведчука Оксана Марченко змінила номери на автівці: стало відомо чому

Оксана Марченко — телеведуча та дружина лідера партії ОПЗЖ Віктора Медведчука. Проти подружжя 19 лютого Рада національної безпеки і оборони запровадила санкції через фінансування тероризму.

Схожі новини