Передплата 2024 «Добрий господар»

Не робота, а мрія

За перегляд усіх серій перших п’яти сезонів телесеріалу «Друзі» пропонують 1000 «баксів»

Телесеріал “Друзі” залишається популярним уже понад чверть століття. Фото learnenglishfunway.com
Телесеріал “Друзі” залишається популярним уже понад чверть століття. Фото learnenglishfunway.com

Best Value Schools, сайт із рейтингом американських коледжів і університетів, шукає п’ятьох ідеальних кандидатів на незвичну роботу: перегляд усіх серій перших п’яти сезонів легендарного комедійного телесеріалу «Друзі».

«Заплатимо п’ятьом шанувальникам „Друзів“ по 1000 доларів за перегляд усіх серій перших п’яти сезонів хітового комедійного серіалу 90-х років. Завдя­ки цьому навіть у ці важкі часи соціаль­ного дистанціювання можеш провес­ти час із „Друзями“ — і отримати за це винагороду!» — йдеться в оголошен­ні, опублікованому на сайті Best Value Schools.

Яким критеріям має відповідати іде­альний кандидат? По-перше, бути фа­натом телесеріалу. Не завадить також цікавий акаунт у соцмережах, де учас­ники проєкту інформуватимуть про «дружній» телемарафон. Після проєк­ту «глядачі» повинні також скласти рейтинг своїх улюблених серій «Друзів».

Разом із заявкою треба також пода­ти коротке есе (до 200 слів), яке не за­лишить сумніву в тому, що саме ви є ідеальним кандидатом на цю «робо­ту мрії»… На жаль, заявки приймаються лише від громадян США.

Схожі новини