Передплата 2024 «Добрий господар»

Не по-королівськи: Меган Маркл стала жертвою брехні

  • 04.03.2021, 17:45
  • 1 751

За словами представника герцогині Сассекської, вона засмучена звинуваченнями у булінгу своїх помічників у той час, коли вона ще жила у Кенсінгтонському палаці

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Меган Маркл не збирається мовчати.

Історію про те, як вона, імовірно, змусила піти з роботи двох своїх особистих помічників і заподіяла моральну травму третьому, надрукувала газета Times. У статті є посилання на електронне повідомлення з подробицями конфлікту й іменами учасників.

Букінгемський палац, який відповідає за прийом людей на королівську службу, заявив, що надзвичайно стурбований звинуваченнями герцогині Сассекської у знущаннях з персоналу й уважно вивчить їх.

Букінгемський палац ніколи не терпів і не потерпить цькування й харасменту на робочому місці, йдеться у заяві.

Публікація відбулася напередодні виходу в ефір інтерв'ю Меган і принца Гаррі з Опрою Вінфрі.

Як повідомив представник герцогині, це була чергова особиста атака на неї.

Меган проживала у палаці майже рік після того, як у травні 2018 роки вийшла заміж за принца Гаррі. Зі статті випливає, що скарга на герцогиню надійшла у жовтні 2018 року.

Герцогиня заявила, що вона й принц Гаррі не збираються мовчати, якщо Букінгемський палац поширюватиме неправдиву інформацію про неї.

«Герцогиня засмучена цим останнім особистим нападом на неї ще й тому, що сама була жертвою знущань, і цілком підтримує тих, хто пережив схожий біль і травму», — йдеться в заяві її особистого представника.

«Вона має намір і далі докладати зусиль, щоби у світі панувало співчуття, і буде намагатися бути прикладом у тому, як вчиняти правильно і робити хороші справи».

В інтерв'ю з Опрі Вінфрі, повну версію якого опублікують у США 7 березня, Гаррі та Меган детально описують період свого життя як чинних членів королівської родини до того, як вони офіційно склали свої обов'язки у березні минулого року.

У 30-секундному тизері до інтерв'ю Вінфрі запитує герцогиню: «Як ви ставитесь до того, що королівська родина почує ваші слова?»

Меган відповідає: «Я не знаю, як вони могли очікувати, що ми будемо мовчати у той час, як вони продовжують поширювати фальшиві звинувачення».

Читайте також: Принц Гаррі: «Я боявся, що повториться історія Діани»

Схожі новини