Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп на тиждень

  • 08.03.2021, 12:00
  • 580

Гороскоп з 8 по 14 березня

ОВЕН. Цього тижня Овнам слід контролюва­ти емоції, не здійснювати імпульсивних вчинків, а також бути уважними на дорогах: ймовірність ДТП. Вам випаде нагода зайняти престижнішу посаду або почати більше заробляти. На вихідних краще роз­слабитися і відпочити на природі. Із 12 по 14 березня можна підписувати договори, здійснювати важливі по­їздки і зустрічі.

ТЕЛЕЦЬ. Цього тижня Тельців захопить жага новизни і яскравих вражень. Березень для вас — найцікавіший і один із найперспективніших мі­сяців року. Після 11 березня постарайтеся розкрити свої таланти — і доля вас щедро нагородить. Цього тижня є ймовірність зустріти свою любов і втілити у життя найзаповітніші мрії. З 12 по 14 березня виникнуть складно­щі: партнери будуть надто активні та вимогливі, і вам до­ведеться поступитися.

БЛИЗНЮКИ. Близнюки на підйомі: приплив енергії, маса креативних ідей — і, як наслідок, хо­роші перспективи і в кар’єрі, і в стосунках з ото­ченням. Після 11 березня слід не тільки завер­шувати старі справи і підбивати підсумки, а й активно рухатися назустріч новому життю. Після 12 березня і до кінця тижня ймовірні конфлікти.

РАК. Цього тижня — нові знайомства, цікаві по­їздки, розширення світогляду, успіхи у навчан­ні та науці. Також з’явиться шанс піднятися кар’єрними сходами, завоювати авторитет у керівни­цтва і колег. Важлива інформація сама йде до вас у руки — постарайтеся мудро нею скористатися. Знайдіть час для відпочинку і подбайте про здоров’я.

ЛЕВ. Левам важко знайти спільну мову навіть з близькими людьми, тому краще звести спіл­кування до мінімуму. Зате вам усміхнеться фі­нансова удача: прибуткові проєкти і привабливі пропо­зиції будуть з’являтися буквально з повітря. Тільки не піддавайтеся спокусі порушити закон. Після 11 берез­ня надмірні амбіції можуть перекрити вам шлях до успі­ху. Не вступайте у суперечки і конфлікти, зосередьтеся на справах.

ДІВА. Дівам доведеться завершувати справи, повертати борги, виконувати свої обіцянки. Не варто починати важливі проєкти і проводити від­повідальні переговори. Зате ваші таланти мо­жуть розкритися на 120% і принести заслужений успіх і визнання. З’явиться шанс поїхати у цікаву подорож чи ділову поїздку за кордон. Заздрісників і конкурентів по­більшає, тож конфлікти інтересів практично неминучі.

ТЕРЕЗИ. Починаючи з 8 березня, Терезам слід сто разів подумати, перш ніж погодитися на чер­гову привабливу пропозицію. Цього тижня дове­деться вирішувати фінансові та майнові питання, завершувати давні справи або намагатися переводити їх на новий рівень. Наприкінці тижня у вашому оточен­ні ймовірні серйозні розбіжності, конфлікти, які можуть призвести до розриву стосунків.

СКОРПІОН. Справи буксують, і, щоб зрушити їх з мертвої точки, доведеться докласти титаніч­них зусиль. До 14 березня можете розрахову­вати на підтримку друзів, колег, партнерів — як моральну, так і фінансову. Після 11 березня продумуй­те кожен крок: будь-яка помилка може обернутися роз­біжностями з партнерами, а також призвести до фінан­сових втрат.

СТРІЛЕЦЬ. У березні Стрільцям не варто кру­тити романи: вони виявляться недовговічними. З 8 по 14 березня удача буде на вашому боці: є шанс збільшити доходи (але для цього доведеться бага­то працювати), домогтися успіху в освіті і науковій діяль­ності. У другій половині тижня тримайте емоції під контро­лем: ваша імпульсивність здатна призвести до конфліктів.

КОЗЕРІГ. На початку тижня Козерогам не вар­то братися за нові проєкти. Зате в другій по­ловині тижня, завдяки цілеспрямованості та наполегливості, досягнете високих результатів. За до­помогою серйозних людей зможете отримати визнання, нагороди за творчі або наукові проєкти. На вихідних при­готуйтеся до зустрічі з примарами минулого. Час зала­годити старі конфлікти, завершити справи — одне слово, перегорнути ще одну сторінку.

ВОДОЛІЙ. Цього тижня на Водоліїв чекають ро­мантичні зустрічі, пригоди, які внесуть у ваше життя позитивні зміни. Ймовірні приємні новини від родичів, захоплюючі поїздки, а також віднов­лення давніх зв’язків. Березень, який внесе у ваше жит­тя певні обмеження, виявиться не найкращим періодом для волелюбних Водоліїв. На вихідних ймовірні конфлік­ти з родичами.

РИБИ. З’являться цікаві пропозиції, які обіця­ють солідний прибуток. Відмовлятися від них не варто, однак не сподівайтеся на швидкий ре­зультат. Сприятливий тиждень для вступу в шлюб, вста­новлення партнерських стосунків. Деякі представники знака перейдуть на більш оплачувану роботу. Намагай­теся бути вимогливішими і жорсткішими. В іншому ви­падку вам сядуть на шию.

Схожі новини