Передплата 2024 ВЗ

В очільника Львівської ОДА з’явився черговий заступник

  • 02.03.2021, 13:10
  • 693

Ним став Віталій Загайний, який донедавна працював заступником голови Чернівецької ОДА

Фото Віталій Загайний
Фото Віталій Загайний

Про своє призначення Віталій Загайний повідомив у вівторок, 2 березня, на своїй сторінці у Facebook. До цього він трохи більше року пропрацював на посаді першого заступника голови Чернігівської ОДА.

«Щиро вдячний Чернігівщині за понад рік продуктивної праці. З новими очікуваннями повертаюся до Львова, де розпочинаю працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації», — написав новопризначений чиновник.

Інформацію про кадрові зміни вже підтвердили у ЛОДА.

У підпорядкуванні Віталія Загайного буде департамент соцзахисту, АПК, цивільного захисту, управління туризму і курортів, служба у справах дітей.

Читайте також: «Заступник голови ЛОДА — більш політична посада, а моя стезя — державна служба«

Нагадаємо, попередній заступник голови ЛОДА Тарас Грень подав у відставку 11 лютого. Він очолив Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Львові.

Довідка: 49-річний Віталій Загайний уже відомий у львівському політикумі. У 2001 році він був учасником громадського комітету опору «За правду!». На початку 2000-х років був депутатом Львівської міськради, згодом — заступником голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Упродовж останніх років очолював «Центр громадянських ініціатив», який займається втіленням різних проєктів у сфері місцевого самоврядування. У лютому 2020 року його призначили першим заступником голови Чернігівської ОДА.

Новий заступник голови ЛОДА одружений, має двох синів. Його дружина Любов Загайна працює головним спеціалістом департаменту економічного розвитку Львівської міськради.

Схожі новини