Передплата 2024 «Добра кухня»

ПФК "Львів" звільнив тренера, який просив розмовляти українською

  • 01.03.2021, 19:35
  • 1 580

У понеділок, 1 березня, в.о. головного тренера професійного футбольного клубу «Львів» Віталій Шумський покинув розташування команди

Про це повідомила інформаційна служба ПФК «Львів».

Разом із Віталієм Івановичем залишив команду і його помічник Тарас Мазур.

Нагадаємо, Віталій Шумський взявся опікуватися «синьо-золотими левами» у жовтні 2020 року. Під його керівництвом «городяни» провели дев`ять матчів у рамках Favbet ліги.

За цей час львів’яни здобули три перемоги, двічі зіграли внічию та ще чотири рази поступилися.

Керівництво, футболісти та персонал ПФК «Львів» дякують Віталію Івановичу за співпрацю та бажають йому подальших успіхів на тренерській ниві!

Ім’я нового наставника «Львів» оголосить у вівторок, 2 березня.

Читайте також: «Гірчичник» — за державну мову?

Нагадаємо, що вчора ФК «Львів» на стадіоні «Арена Львів» програв лідеру УПЛ київському «Динамо» з рахунком 1:4.

«Для мене відставка з посади головного тренера Львова стала несподіваною. Водночас рішення розірвати контракт було ухвалено з обопільної згоди сторін. Також команду покине мій помічник Тарас Мазур.

Насправді, склалося враження, що президент клубу все вирішив ще до гри з Динамо, адже з киянами, незважаючи на такий рахунок, ми на рівних провели другий тайм… Залишитися в структурі клубу? Ні, таке питання не обговорювалося", — поділився Шумський у коментарі meta-ratings.

До слова, Шумського хотіли відправити у відставку після першого кола, але дали час на виправлення ситуації. Друге коло «Львів» розпочав з перемоги над Минаєм (2:1), однак згодом зазнав двох поразок поспіль — від Колоса (0:2) і Динамо (1:4). Після 16-ти турів «містяни» з 12 очками йдуть останніми у турнірній таблиці УПЛ.

Ще раніше тренера у Львові покарали жовтою карткою за прохання до арбітра спілкуватися українською мовою. Тоді у виїзному матчі львів'яни програли донецькому «Шахтареві» — 0:2.

Схожі новини