Передплата 2024 «Добра кухня»

Дів чекає успіх, Раків - конфлікти: жіночий гороскоп на тиждень

  • 01.03.2021, 20:15
  • 7 558

Корисні рекомендації допоможуть підготуватися до випробувань і зустріти весну в гарному настрої

Жінка-Овен

Астрологи рекомендують представницям цього знака поділити тиждень на дві частини: першу варто присвятити виконанню робочих завдань, а другу — налагодженню особистих стосунків. Така тактика допоможе досягти успіху у професійній сфері і знайти гармонію в особистому житті.

Жінка-Телець

На початку весни Тельцям допоможе оптимістичний настрій і вміння спрямовувати енергію в мирне річище. Астрологи зазначають, що у більшості жінок цього знака з'явиться бажання щось змінити. Задовольнити потребу допоможе і пересування меблів, і косметичний ремонт, який можна буде почати у вихідні дні.

Жінка-Близнюки

Жінкам-Близнюкам варто припинити братися одночасно за безліч справ. На цьому тижні астрологи рекомендують скласти графік, аби розподілити час і сили на виконання першочергових справ, а також не забувати про спілкування з родиною. Підтримка з боку близьких дозволить зібратися з силами і відчути себе краще.

Жінка-Рак

У першій частині тижня Раки зможуть досягти успіху у професійній сфері, швидко завершити розпочаті в зимовий період справи і отримати гідну винагороду за свої зусилля. Від середи з'явиться ризик виникнення конфліктів в сім'ї, тому Ракам важливо зберігати оптимістичний настрій і не вестися на провокації.

Жінка-Лев

З понеділка по середу астрологи рекомендують докласти всіх зусиль для вирішення ділових питань, з якими варто покінчити вже на початку березня. Також наприкінці першого березневого тижня виникне ризик зіткнутися з недоброзичливцями, вплив яких може виявитися згубним. Загалом Левицям не завадить зміцнення біополя.

Жінка-Діва

Заради позитивних змін у цьому місяці Дівам варто зосередитися на особистому житті. Турбота про близьких людей і спільне дозвілля допоможуть зміцнити почуття. У професійній сфері вас чекають успіхи, головне — не відкладайте справи на потім.

Жінка-Терези

Астрологи рекомендують жінкам цього знака не втрачати пильності і довіряти інтуїції. Внутрішній голос допоможе знайти щастя в особистому житті, а також зробити правильний вибір, який позбавить від проблем на роботі.

Жінка-Скорпіон

Астрологи обіцяють Скорпіонам час нових відкриттів і розширення горизонтів. Зокрема, їм надходитиме безліч цікавих пропозицій щодо роботи. Серед них важливо обирати ті, які допоможуть вашому становленню у майбутньому. Шукачкам кохання також посміхнеться фортуна, потрібно лише увімкнути інтуїцію.

Жінка-Стрілець

Стрільцям астрологи рекомендують почати весну з кардинальних змін. Генеральне прибирання в будинку й очищення розуму від негативних думок допоможе залишити в минулому не тільки образи і неприємності, але і токсичних людей, які заважають жити щасливо.

Жінка-Козеріг

Перший тиждень березня для Козерогів мине в активному ритмі. Астрологи рекомендують не губитися і втілювати в життя найсміливіші бажання, купувати заплановані раніше речі і не боятися змін. Фортуна посміхнеться хоробрим і впевненим у собі представницям знака, а отже, не варто сумніватися в собі і своїх силах.

Жінка-Водолій

Астрологи рекомендують цьому знаку не втрачати пильності. Будьте поміркованими — бажання встигнути все і відразу може призвести до катастрофічних наслідків. Статечність і мудрі рішення допоможуть дамам цього знака досягти фінансової стабільності і визнання в ділових колах.

Жінка-Риби

Панянкам цього знака захочеться змін, причому на всіх фронтах. Зовнішні та внутрішні перетворення допоможуть цим жінкам відчути себе неперевершеними і насолодитися своєю привабливістю, а отже, на початку тижня можна сміливо записатися до стиліста, щоб поміняти зачіску або колір волосся.

Схожі новини