Передплата 2024 «Добрий господар»

Суддя заснув під час засідання: курйоз в Чернігові

  • 28.02.2021, 19:10
  • 887

У Чернігові під час засідання апеляційного суду стався курйозний інцидент. Суддя Олександр Євстафієв заснув прямісінько на роботі

Відповідне відео на своєму ютуб-каналі оприлюднив очевидець — Олег Буштрук. Він упродовж кількох років судиться з колекторами, банк продав їм його кредит, передає 24 канал.

На кадрах, які з'явилися у мережі, видно, як голова судді повільно нахиляється вниз, потім убік, і на певний час чоловік начебто засинає.

Незабаром він прокидається та продовжує роботу. «Чую, хтось сопе, хропе. Я не розумію, що відбувається», — прокоментував Буштрук.

Віталій Кравчинський, справу якого також розглядав Євстафієв, написав скаргу на суддю. Він вважає, що його поведінка свідчить про зневажливе ставлення до судового процесу.

У відповідь Вища рада правосуддя порушила дисциплінарну справу проти Євстафієва. «Суддя поводиться дивно, нахиляє голову вбік, імовірно, очі судді заплющені», — мовиться в ухвалі.

«Це може свідчити про те, що під час здійснення правосуддя Євстафієв допустив дії, які могли заподіяти шкоду та/чи порушити нормальну діяльність суду», — підкреслили у документі.

Схожі новини