Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Леопардовий принт в одязі: як не переборщити

  • 28.02.2021, 20:30
  • 701

З чим його поєднувати краще за все

theLime вирішив розповісти, як їх правильно носити, щоб не виглядати безглуздо.

Леопардовий принт не втрачає свою популярність з сезону в сезон. Парадоксальним є те, що чоловікам цей плямистий візерунок часто не подобається, а ось дівчата різного віку від нього в захваті. Одяг з плямами леопарда надає їм впевненості в собі та сексуальності.

Щоб образ був гармонійним, намагайтеся, щоб була лише одна деталь з леопардовим принтом. Так, на прохолодну весну можна купити верхній одяг з імітацією шерсті леопарда — пальто або коротку куртку з екохутра. Її можна носити як зі спортивними штанами і лосинами, так і з джинсами.

Стильний лук можна скласти і зі светром з леопардовим принтом. З ним відмінно поєднуватимуться світлі штани, ботильйони в тон до одного з відтінків принта і бежевий капелюх.

Якщо ви хочете урізноманітнити діловий образ — обирайте стильну блузку з леопардовим принтом. Її можна носити як із чорними, так і з сірими штанами, а доповнять лук грубі черевики.

Ще один модний варіант на весну — спідниця довжини міді з леопардовим принтом, топ і грубі черевики зі шнурівкою. Доповнить образ стильна шкіряна курточка.

Ще один стильний варіант — спідниця максі з леопардовим принтом і біла сорочка. Доповнять лук грубі черевики і чорний капелюх.

Стильним доповненням до суворого образу можуть бути деталі з леопардовим принтом. Наприклад, відворот на піджаку або стильна панама з плямами леопарда.

Схожі новини