Передплата 2024 ВЗ

Відпочиваючи працювати: на березневі вихідні нардепи від «Слуги народу» полетять до Туреччини

  • 27.02.2021, 19:10
  • 632

Законодавці запевняють, що полетять до Туреччини власним коштом

Триденні вихідні, які триватимуть з шостого по восьме березня з нагоди міжнародного жіночого дня, група народних депутатів із фракції партії «Слуга народу» проведе у Туреччині. Як повідомляє «Обозреватель» з посиланням на заступницю голови фракції Євгенію Кравчук, українські законодавці запланували робочі зустрічі та залишили час для дозвілля.

«Цього року в депутатів моєї депутатської групи (10 осіб) буде відрядження до Туреччини, Стамбула. Ми будемо мати доволі цікаву програму, зокрема запланована зустріч із Вселенським патріархом. Будемо раді йому також передати особисто запрошення до України, відвідати Київ на 30-ту річницю незалежності України», — сказала Кравчук.

Окрім того, нардепи запланували зустрічі із турецькими парламентарями й вирішили відвідати ліцей імені Т. Г. Шевченка напередодні шевченківських днів. Дирекції ліцею підготували подарунки у вигляді українських книг.

«Це більше буде робоче святкування. Це відрядження, але ми їдемо власним коштом. Звичайно, скористаємося можливостями і у вихідний день відвідаємо головні визначні пам’ятки. Для мене це буде перший візит до Стамбула, не тільки робочі зустрічі цікаві, а і просто побачити історичні місця», — додала Кравчук.

Схожі новини