Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У лікарні Чернівців стався вибух

  • 27.02.2021, 14:50
  • 734

У Чернівцях стався вибух у міській лікарні, є постраждалі

Про це пишуть chernivtsi.online з посиланням на пресслужбу ДСНС у Чернівецькій області.

«По вул. Г. Майдану, 226 на другому поверсі міської лікарні № 1 виникла пожежа в результаті вибуху кисневого балону. За попередньою інформацією ДСНС одна особа загинула, одна — травмована», — йдеться в повідомленні.

«Є постраждалі. Я вже на місці, займаюся госпіталізацією пацієнтів в інші лікарні. Деталі пізніше», — написала заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак у соцмережі Facebook.

Міський голова Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, що зараз знаходиться у першій міській лікарні.

«Сьогодні тут стався трагічний випадок: пожежа в одній з палат, де надають допомогу хворим на коронавірусну хворобу. Один чоловік загинув, і я хочу висловити співчуття його рідним і близьким. Ще один чоловік зараз знаходиться у реанімації через важкі опіки. Лікарі роблять все можливе», — йдеться у повідомленні.

Пожежу вдалося одразу ж локалізувати, і сусідні палати не постраждали, зазначив мер. Але зараз у них стоїть жахливий запах, тому 20 пацієнтів із цих палат були евакуйовані до інших лікарень.

«Причини займання наразі з’ясовуються, але можна вже напевне сказати, що це не пов’язано з електропроводкою, і вибуху кисневого балона точно не було», — додав Клічук.

Схожі новини