Передплата 2024 «Добрий господар»

Біля Івано-Франківська зіткнулися шість машин, є загиблі

  • 26.02.2021, 15:15
  • 787

Зранку у п’ятницю, 26 лютого, у селі Угринів біля Івано-Франківська сталася дорожньо-транспортна пригода за участі шести автомобілів внаслідок якої загинули дві людини, а ще одна – травмувалася

У пресслужбі Нацполіції Прикарпаття повідомили, що ДТП сталася близько 07:40. Автомобіль Opel Combo, який їхав у напрямку Львова, намагався здійснити маневр повороту ліворуч. Позаду рухався автомобіль Renault Kangoo, водій якого проявив неуважність і в’їхав в Opel.

Внаслідок цього транспортний засіб Renault Kangoo виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив зіткнення з автомобілем ВАЗ 21 010, який в лівій смузі руху їхав у сторону Івано-Франківська.

Читайте також: Масштабна ДТП у Львові, зіштовхнулися три автівки: 7-місячна дитина у реанімації

Після цього Renault 21, який їхав позаду в напрямку Івано-Франківська, врізався в автомобіль ВАЗ. Ще два автомобілі, аби уникнути зіткнення, з`їхали з проїзної частини дороги на узбіччя.

У результаті аварії загинули водій 1992 року народження і пасажир 1994 року народження, а також травмувалася пасажирка 1997 року народження, у неї легкі тілесні ушкодження.

Загиблі і потерпіла з автомобіля «ВАЗ», вони — мешканці Єзупіля, що в Тисменецькому районі Прикарпаття. Поліція встановлює всі обставини автопригоди. У ході досудового розслідування заплановано низку експертиз.

Через ДТП в’їзд у Франківськ зі сторони Львова певний час був заблокований, інформує івано-франківський сайт «Галка».

Схожі новини